Actualitat
Actualitat
Mallorca
Menorca
Eivissa
Formentera
Producte local
Actualitat
Actualitat
Un milió d’euros per fer de les Illes un referent europeu contra la xylella.
Conxa Rosillo
Els doblers provenen de la recaptació de l’impost sobre les estades turístiques
Surt al mercat una llepolia feta amb vi
Redacció
Una empresa holandesa s'ha inventat uns dolços de goma fets amb vi, només per a adults i de les varietats chardonnay, riesling i merlot
Fer un picnic i beure vi en condicions ara és possible amb un nou estri que acaba de sortir
Redacció
Es diu Carivino i permet transportar-lo, mantenir la temperatura i fins i tot beure'l en copa a qualsevol lloc
Saló Gourmet, un aparador pel vi de la DOP Pla i Llevant
Redacció
Els vins de Pla i Llevant, la sobrassada de Mallorca i el formatge de Maó-Menorca comparteixen espai en el punt de trobada anual entre compradors i productors
Les exportacions de vi balear de qualitat a la Unió Europea augmenten un 13 % el 2018
Redacció
Un bon vi per a tots els sentits
Orquestra Vivalví
Les Variacions Goldberg: el vi i la música, probablement una de les millors combinacions possibles
Els vins de Mallorca tornen satisfets de Madrid Fusión 2019
Redacció
Els contactes professionals han servit per obrir mercats pels vins fets a Mallorca en el mercat peninsular
Primers resultats científics sobre la incidència de la xylella en varietats de vinya
Conxa Rosillo
Segons l'estudi, els peus de Cabernet Sauvingnon i Giró Ros són els més resistents davant la plaga.
Els vins de Binissalem i Pla i Llevant tornen a Madrid Fusión
Conxa Rosillo
Encapçalen una representació a la qual s'afegeixen les IGP Sobrassada, Oli de Mallorca i Formatge de Maó Menorca
“Experto en vino en 24 horas”, un llibre a tenir en compte?
Conxa Rosillo
Dos reconeguts sumillers opinen sobre el llibre de la periodista del vi més respectada del món Jancis Robinson
1
…
86
87
88
89
90
91
92
93
94
…
98