Balears Vadevi
Can Rich d’Eivissa torna amb medalla d’or i plata d’Ecovino

No és el primer cop que els vins de Can Rich convencen paladars exigents en concursos d’àmbit nacional i internacional. Si bé recordem el Gran Or pel seu singular Blanc d’Àmfora 2020 i la medalla d’or pel Blanc 2020 a la passada edició d’Ecoracimo, aquests dies celebren noves mencions especials que reconeixen la qualitat dels productes que embotellen entre Sant Antoni i Buscastell.

Ecovino ha donat a conèixer el palmarès de la seva 13a edició, on hi destaquen dues medalles més pels eivissencs. El Blanc d’Àmfora de l’anyada 2021 torna amb una medalla de plata, i el Blanc de Blancs 2020 s’ha fet amb l’or, havent destacat entre unes 300 referències provinents de diverses regions vitivinícoles de la Península i Europa.

Dies de verema al celler eivissenc Can Rich | Can Rich

El celler, en plena verema

Les bones notícies agafen l’equip del celler en plena verema 2022, començada a primers d’aquest mateix mes d’agost. Reproduint paraules de l’enòloga Blanca Ozcáriz, estan collint les varietats més primerenques com la chardonnay i la malvasia, i de moment, dirà, tot a punta que es tractarà d’una collita sana i de bona qualitat.

Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa