Eivissa

Escandell (Enotecum): “Quan tastes un vi nou cauen tots els teus prejudicis”

Comparteix
Mantenim una conversa llarga amb Javier Escandell en la que sense pèls a la llengua parla del vi eivissenc i del sector del vi en general

L’homenatge d’Enotecum als vins californians i francesos amb vins eivissencs

Comparteix
L’empresa eivissenca elabora als cellers de Can Maymó dos nous vins de la Terra d’Eivissa: Hippy Ca, un negre produït a la manera de la Vall de Napa, i Sasesibõ, un rosat pàl·lid que recorda als clàssics de la Costa d’Atzur

Riera (Pimeef): “Els vins pitiüsos els beuen més els turistes que els propis residents”

Comparteix
El president dels restauradors de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera defensa els vins de les Pitiüses com a producte local però també per la seva qualitat

La 6a edició del curs de sommelier d’Enotecum es farà aquesta tardor

Comparteix
La cita és bianual i la convocatòria de 2018 es farà del 15 d’octubre al 28 de novembre a l’aula de formació del Recinte Firal d’Eivissa, de dilluns a divendres en horari de tarda

Comença la verema a Eivissa

Comparteix
La primera varietat que ja s'està collint a l'illa és la malvasia

Els rosats impulsen les vendes dels vins eivissencs fins el seu rècord històric

Comparteix
El sector considera que l'assignatura pendent continua sent encara el consumidor local

Eivissa, destí gastronòmic i vinícola

Comparteix
La més gran de les Pitiüsses ha posat en valor la seva cuina tradicional, propostes innovadores i productes locals que només es poden gaudir a l’illa