Balears Vadevi
Eivissa

Eivissa

El Port d’Eivissa s’omple de fira, artesania i tallers de producte local

Comparteix
Fins el 9 d'octubre, hi haurà una vintena d'expositors i s'organitzaran activitats al voltant de la mel i les herbes eivissenques
Xarxes de pesca | Foto: CAIB

Les Pitiüses creen un protocol per localitzar xarxes de pesca perdudes

Comparteix
Serà efectiu a partir de la tardor, però ja s'hi treballa amb l'objectiu de reduir l'impacte de la pesca en el medi marí

El jaciment de s’Olivera d’Eivissa es museïtzarà

Comparteix
Es fan obres per recuperar un patrimoni 'd’alt valor' sobre els sistemes agraris que hi havia a l'illa des de l’època púnica fins a la medieval

Imatges de verema a les Pitiüses

Comparteix
Aquests dies d'agost, les finques de vinya d'Eivissa i Formentera estan en ple rendiment per la collita 2022
Els pagesos volen que als menjadors escolars es serveixi producte fet aquí/Consell d'Eivissa

Eivissa promociona l’horta d’estiu sortejant una cistella de producte local

Comparteix
La nova acció es presenta aquest dissabte 20 al mercat de Sant Josep de sa Talaia i s'hi podrà participar fins el 23 de setembre
Interior d'un dels establiments que més cuida aspectes sostenibles en el seu negoci | Foto: Re.art

Premien el Re.art d’Eivissa pel seu compromís amb el medi ambient

Comparteix
L'establiment, acollit a Sabors d'Eivissa, és un gran defensor i promotor del producte eivissenc i la seva gastronomia
Celler Can Rich, d'Eivissa | web celler

Can Rich d’Eivissa torna amb medalla d’or i plata d’Ecovino

Comparteix
El Blanc de Blancs 2020 i el Blanc d'Àmfora 2021 han convençut el jurat d'aquest concurs

Tallers per evitar captures accidentals d’espècies protegides a les Pitiüses

Comparteix
"L'educació ambiental i la formació són elements clau per garantir la preservació d'indrets tan emblemàtics", diu Llorenç Mas
Can Rich ja cull els primers gotims de la varietat chardonnay | Blanca Ozcáriz

Eivissa comença a collir el raïm de l’anyada 22

Comparteix
Malgrat pateixen pel temps i lamenten les pèrdues provocades pels tudons, esperen una collita sana

L’enciam de patata, una reivindicació de la tradicional cuina eivissenca

Comparteix
"Hem de donar valor i recuperar les receptes tradicionals de la nostra gastronomia", reivindica l'experta Maria José Amengual