Balears Vadevi
Novetats i múltiples avantatges, al Club de vins de Catavinos

La distribuïdora de Palma Isla Catavinos continua consolidant la seva aposta per acompanyar i promocionar l’oferta vitivinícola -i de destil·lats més tantes d’altres begudes- de l’àmbit local i del món. Fa uns mesos compartíem la inauguració d’un nou espai multidisciplinari que se sumava a la ja consolidada venda de producte; ara, el projecte continua ampliant l’oferta d’experiències i serveis.

“Volem seguir compartint la nostra passió per aquest món del vi i convidar-vos a formar-ne part”, diu Dani Arias, responsable de Catavinos. I ho fa referint-se al seu Club de Vins, “una oportunitat ideal perquè tant els amants del vi, de destil·lats o d’altres begudes puguin estar al dia de les novetats, descobrir noves propostes, zones vitivinícoles del món, productors i varietats, així com algunes de les tendències del mercat vinater”, com explica el sommelier.

Avantatges i descomptes

Els membres del Club de Vins Catavinos poden gaudir de diversos avantatges que tenen a veure amb els productes i activitats. Per exemple, poden tenir accés cada mes a un pac de sis ampolles seleccionades per l’equip de sommeliers a preus molt accessibles, així com un lot premium per als wine lovers més curiosos. Formar-ne part, a més a més, permet beneficiar-se d’importants descomptes a les compres, tarifes especials a les activitats i tallers i també es podrà assistir de forma gratuïta a altres esdeveniments que organitzarem durant l’any.

Líquido & Solido

“El nou espai sempre apostarà per la creativitat, convidant els participants que es deixin portar i gaudeixin d’una experiència única”, apuntaven els responsables del projecte que han anomenat Líquido & Sólido a Balears Vadevi.

Ja aleshores compartien que l’espai es definiria per la utilització de productes quilòmetre zero. “Ens centrarem en els productes de Balears com l’oli, vi cervesa, vermut, licors, destil·lats i productes de mercat locals en general”, deien aleshores. I així de fet continuen, acollint esdeveniments de petit format on es prioritza l’aprenentatge, l’intercanvi de coneixement i el gaudi.

“El nostre equip de sommeliers estarà altament involucrat en cada moment, però també buscarem col·laboracions amb altres sommeliers prestigiosos de l’illa o de fora d’ella, cellerers, enòlegs, experts en destil·lats, bàrmans de prestigi, tastadors i elaboradors d’oli…”, comentaven coincidint amb la seva inauguració.

Més notícies
Ariadna Salvador va posar damunt la taula quatre postres per llepar-se els dits | Catavinos
Un taller de xocolata i vi inaugura el nou espai de Catavinos
La proposta de maridatge la firmen la xef Ariadna Salvador i el sommelier Daniel Arias
Experiències i creativitat aniran de la mà en aquest nou espai de Catavinos/Cedida
Catavinos creix amb un nou espai per a tastos i ‘show cookings’
La distribuïdora ha obert noves sales per poder oferir i guiar experiències enogastronòmiques
La distribuïdora Isla Catavinos esdevé formadora oficial del WSET

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa