Mallorca

David Palacios: Hem de recuperar el consum intern per assegurar el futur del vi

Comparteix
El president dels Consells Regulador d’Espanya (CECRV) parla amb Balears Vadevi amb motiu de la plenària anual que s’ha fet a l'Estació Enològica de Felanitx

Es Fangar: un celler del futur per fer vins avui

Comparteix
El disseny i la tecnologia es donen la mà amb les pràctiques ecològiques i tradicionals en aquest celler de la DO Pla i Llevant

Tast vertical de giró ros de Toni Gelabert, a la Confraria de Tastavins de Manacor

Comparteix

Ier tast de varietats experimentals al celler Tianna Negre

Comparteix
En una parecel•la específica conrea una mostra d'algunes de les varietats antigues i minoritàries per servar el patrimoni vitivinícola de Mallorca.

Varietal Goldberg : Muscat de Miquel Oliver conjuga amb sobrassada de Mallorca

Comparteix
L'Orquestra Vivalví s'atreveix aquesta vegada amb una proposta que marida el producte estrella de la gastronomia de Mallorca amb un vi blanc i sec

El Fogoneu, amb totes les benediccions, ja és varietat de vinificació autoritzada

Comparteix
Francesc Grimalt, de la bodega 4 Kilos, partidari de mantenir una varietat que aporta singularitat al vi fet a ca nostra

L’hora del vermut poètic de Jaume de Puntiró

Comparteix
La presentación del vermut Puntiró es converteix en un recital de poesía sota el nom de Paraula de Dona

Els vins de la DOP Pla i Llevant presents a la fira Prowein per consolidar mercats

Comparteix
Amb un espai propi a la major fira del món del vi, a Düsseldorf

La copa natural  o la qualitat a través del respecte

Comparteix
Pere Calafat, del celler Jaume de Puntiró, s’explica a la tercera jornada del cicle Taller de Tast de la DO Binissalem

Èxit del III Tast de Dones, una visió del món del vi en femení

Comparteix
Organitzada per Licors Moyà la trobada va aconseguir una recaptació de 700 euros a benefici de Casal Petit