Mallorca

Dos socis, Xisco i Alejo, que han aixecat un projecte que ha fet història en el món del vermut a Mallorca/Cedida

La Vermutera fa deu anys, història d’un projecte visionari

Comparteix
Dissabte dia 18 es pot brufar l'aniversari a més de 10 bars de Palma i la Part Forana, on es podrà tastar el vermut Deumevet “rebentat” de ginebra White Velvet  elaborat especialment per a l'aniversari
Rafa Martín, de Brass Club, i Xisco Albertí, de La Vermutera, amb els guardons que acrediten el Luis Adolfo i Lorenzo com el Millor Vermut de les Illes Balears i el Millor Vermut Negre/Aditiva

Fotogaleria | Premis Vinari de Vermuts i Palo de Mallorca de les Illes Balears 2025

Comparteix
Guanyadors dels Premis Vinari de Vermuts i Palo de Mallorca de les Illes Balears 2025
Aquests són els guanyadors dels Premis Vinari de Vermuts i Palo de Mallorca 2025 que podreu tastar a la Fireta de diumenge/Aditiva

Els vermuts balears i el palo de Mallorca es reivindiquen

Comparteix
Inca acull la primera edició dels Premis Vinari de Vermuts de les Illes Balears i Palo de Mallorca al claustre de Sant Domingo
Guanyadors dels Premis Vinari de Vermuts i Palo de Mallorca de les Illes Balears 2025 /Aditiva

Llista | Els guanyadors dels Premis Vinari de Vermuts i Palo de Mallorca

Comparteix
Inca ha acollit la primera edició dels Premis Vinari, amb una vintena de mostres a competició
Pere Calafat i Antoni Font són darrere aquesta iniciativa inèdita de col·laboració/Cedida

‘Cada pedra fa paret…’, vinaters al rescat de les oliveres de Biniaraix

Comparteix
Els vins Carmesí i Blanc premsal del celler Jaume de Puntiró es transformen en una sèrie de 100 botelles irrepetibles per estalonar les oliveres del barranc
Una vintena de mostres de vermuts i palo han estat valorades en un tast a cegues per un jurat del qual han fet part 7 tastadors professionals/BV

Bones sensacions en el tast final del Concurs Vermuts i Palo de Mallorca

Comparteix
Els Iers Premis Vinari de Vermut de les Illes Balears i de Palo de Mallorca, organitzats per Balears Vadevi, es lliuraran en una gala dijous 16, a Inca
El forn de La Glòria, de Palma, és un dels més antics de Ciutat i continua en actiu oferint els productes tradicionals de pa i pastisseria/CAIB

El pa nostre de cada dia, bo i artesà!

Comparteix
El Govern fomenta el consum de pa artesanal elaborat en forns amb obrador a través de la marca Pa d’Aquí, forn i tradició
Hi participen 75 productors de Mallorca, 7 de Menorca i 5 d’Eivissa amb una àmplia varietat de productes com fruita i hortalissa, vi, carn i embotits, formatge, lactis i mel, entre d’altres/CAIB

Tornen els ‘bons de producte local’ per incentivar-ne el consum

Comparteix
Just en les primeres hores ja es bescanviaren de prop de mil bons en alguns dels cent establiments adherits arreu de les Illes Balears
Toni Llinàs i Antònia Aina Ferriol , han vist reconeguda la seva trajectòria professional en el sector/AgènciaCOM

Antònia Aina Ferriol i Toni Llinàs, Medalla d’Or de Sobrassada de Mallorca

Comparteix
La IGP Sobrassada de Mallorca celebra la seva cita anual i posa el focus en el Porc Negre, el mercat i la formació
Got de vermut

Vota per escollir el millor local per fer el vermut de les Illes Balears

Comparteix
Més d'un centenar de persones han participat en el procés de proclamació de candidatures | Tres establiments han arribat a la semifinal