Balears Vadevi
Menorca

Menorca

Foto: IGCAT

Premi a les 10 millors pàgines web per a viatgers gastronòmics

Comparteix
L'IGCAT convoca el concurs amb l'objectiu de reconèixer portals que ofereixen experiències creatives, culturals i gastronòmiques úniques
Tonia Bosch, en una imatge recent | Foto: ElIris.cat

Tonia Bosch, Sa Cooperativa del Camp: “El producte local agafa embranzida”

Comparteix
La gerent de l'entitat fa balanç de l'any que acaba parlant de les pujades de preus, de la crisi del sector lleter i del creixent interès del consumidor per allò que neix de la terra
Jornades Gastronòmiques per posar en valor el brou a Menorca

Els restaurants de Menorca recuperen els ‘dimecres de brou’

Comparteix
Desembre i gener tornen les jornades gastronòmiques que revaloren aquest plat típic de l'illa
Aleix Cànovas ha dissenyat el dolç talaiòtic guanyador | Foto: CIME

El dolç se suma a la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial

Comparteix
Ca na Maru ha guanyat el concurs 'El dolç talaiòtic'
Rusc d'abelles a Menorca | Foto: Made in Menorca

Menorca fa la millor mel de primavera de Balears

Comparteix
Victor Borràs s’endú el guardó atorgat per l’Associació d’Apicultors en una edició molt concorreguda on es van presentar fins a 102 mostres diferents
Recepta innovadora de l'albergínia plena | Foto: CIME

Albergínies plenes, la recepta menorquina que ha fet la volta al món

Comparteix
Amb aquesta recepta, en Pau Sintes ha estat coronat com a millor jove xef d'Europa
El sector aposta per un cultiu ecològic | Foto: Isolda Delgado, Made in Menorca

L’oli de Menorca, un sector de llarga tradició que fa camí cap a la IGP

Comparteix
El sector oleícola de l'illa treballa fort per continuar reforçar un producte que consideren "de primeríssima qualitat"
El president Josep Maria Quintana, presentant xifres de la campanya 2022 | Foto: David Baret

Menys oli de Menorca per culpa de la calor i les pedregades

Comparteix
Les altes temperatures registrades i uns temporals inoportuns de finals d’agost van malmetre part de la collita amb la qual només s’han pogut fer 25.000 litres
Celler Torralbenc, a Menorca | cedida

Menorca incrementa el cultiu de vinya i la producció de vi durant el 2022

Comparteix
El total del vi produït a l'illa ha estat de 1.950,5 hl, el volum més alt des que es va recuperar aquest cultiu fa més de 35 anys
Gastronomia, música i arts escèniques en un viatge a través de la cultura gastronòmica de Menorca | Foto: Teatre

Menorca acomiada el mandat de Regió Europea de la Gastronomia 2022

Comparteix
La companyia Teatre Clavé va interpretar un viatge a través de la cultura gastronòmica de l'illa amb un menú elaborat per Sílvia Anglada i Toni Tarragó