Receptes

Un bon aguiat com aquest arròs amb col i llom de porc negre, amb un vi de la terra fet de Callet i Fogoneu/Rafel Juan Orell

Arròs amb col i ‘Indiot’, Callet i Fogoneu elaborats per 4 Kilos Vinícola

Comparteix
La recepta prové de can Rafel Juan Orell, que fa també la descripció del vi
Imatge de la frita eivissenca de porc / M.J.A

Recepta | Frita eivissenca de porc

Comparteix
És un d'aquests plats que reescalfat conserva els sabors originals i queda igual de bo
Els bunyols fregits, de vent o farcits són un clàssic de la gastronomia llépola de tardor/Rafel Juan Orell

Bunyols de vent i Dolç des Morro

Comparteix
La recepta i el maridatge són de Rafel Juan Orell
Plat d'arròs amb pollastre | María José Amengual

Recepta | Arròs amb pollastre

Comparteix
Un plat sense complicacions, amb ingredients de cada dia, però amb un sabor deliciós que difícilment es pot substituir
Rafel Juan Orell aconsegueix l'harmonització perfecta entre aquest clàssic de la cuina marinera i el vi de 4 kilos/ Cedida

Els ‘fideus de llampuga’ de Rafel Juan Orell i el ‘Llampuga Vinícola 2023’

Comparteix
La recepta i el maridatge encaixen en la cuina de temporada amb producte de proximitat
Les albergínies farcides són un plat fàcil i molt saborós | MJ Amengual

Recepta | Albergínies farcides a l’estil eivissenc

Comparteix
Es creu que de totes les varietats, la blanca és la més antiga i la que van portar els àrabs a les Illes
214 receptes de cuina casolana i propera/Cedida

“Bon Profit! De la Missa a la Cuina”, el llibre de receptes de mossèn Diez

Comparteix
Un recull de receptes de cuina casolana recopilades i executades per l'autor
Maria Miquel i Miquel Gelabert, amb els caragols i alguns dels vins servits a l'àpat/T.B

Els caragols de les vinyes de Miquel Gelabert

Comparteix
Una convidada ja tradicional a cal vinater que combina el mol·lusc amb els vins del celler
Amb un brou ben saborós i la carn de cuixa d'ovella que ha bullit més d'una hora, aquests fideus són un bon reconstituent/Miquel Torres

Recepta | És temps de fer Fideus de Vermar

Comparteix
Un plat que ha esdevingut emblemàtic de les Festes des Vermar de Binissalem
'Els fideus de peix formen part d'un aplec de receptes casolanes trobades en llibretes de l’època que es podrien haver elaborat als fogons del llaüt o en les petites i curtes estades a terra', diu Arbona/Cedida

Recepta | Fideus de peix de Tomeu Arbona

Comparteix
Un clàssic de la 'cuina marinera' que els pescadors fan a bord de les barques