Balears Vadevi
Armengol visita Terracor i llança un missatge de suport al producte de km 0

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha visitat la seu de Terracor, a Petra. Armengol i la consellera d’Agricultura Mae De la Concha, han estat acompanyades pel gerent d’aquesta empresa agrícola, Guillem Adrover, que els ha fet un recorregut per les instal·lacions de Terracor.

Guillem Adrover explica les característiques del projecte/CAIB

Armengol ha pogut conèixer personalment la feina que s’hi fa tant als horts com a la botiga i al petit restaurant que hi ha a la mateixa nau on es produeix l’emmagatzemament del producte com la venda.

Els productes que comercialitza Terracor provenen dels horts que hi ha devora les seves instal·lacions de Petra/CAIB

“Terracor és un exemple de les illes sostenibles i autosuficients que volem“, ha manifestat la presidenta a les xarxes socials. “Reciclen envasos, redueixen els plàstics i les fruites i verdures que produeixen les venen aquí, a Mallorca. És una empresa local compromesa localment”. Fins i tot, ha afegit, ha pogut fer la compra dels productes frescos de Terracor per dur-se’n a ca seva: “Avui, després de la visita a les seves instal·lacions, he passat per la seva botiga on he aprofitat per fer la compra i omplir el rebost de casa. Tomàtigues, cebes, pomes, lletuga, taronges… Tot tenia un color i un aspecte magnífic”, afirmava.

Triau qualitat, triau local, triau Balears!”, ha conclòs la presidenta de l’Executiu.

Més notícies
L'oli de Mallorca és un dels productes amb marca de qualitat presents a la fira HORECA en la seva edició d'enguany/CAIB
Horeca obre camí al producte local a les escoles i als hospitals
Una trentena d'empreses aprofiten l'aparador de la fira, entre elles les marques de qualitat a l'empara del lema "4 Illes per assaborir"
El sector primari balear, present a FITUR | Foto: CAIB
El compromís del turisme balear amb el producte local es debat a Fitur
També es presenten xifres de les marques de qualitat que apunten a la comercialització de més d'onze mil tones d'aliments durant el 2021, que suposa un 34% més de facturació que el 2020
Tonia Bosch, en una imatge recent | Foto: ElIris.cat
Tonia Bosch, Sa Cooperativa del Camp: “El producte local agafa embranzida”
La gerent de l'entitat fa balanç de l'any que acaba parlant de les pujades de preus, de la crisi del sector lleter i del creixent interès del consumidor per allò que neix de la terra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa