Mallorca

Cellerers mallorquins a la Vella Terra, la Fira del Vi natural i de mínima intervenció

Comparteix
Un esdeveniment que va agafant força entre els elaboradors i els consumidors

Els olis ecològics de Mallorca representaran les Balears a Biofach

Comparteix
Formen part de les vuit empreses de producció ecològica que es promocionen de forma conjunta a la fira de Nuremberg, considerada l'esdeveniment líder mundial d'alimentació ecològica

Per Sant Valentí, un vi per a cada tipus de parella

Comparteix
El sommelier Davide Dellago , de l'Hotel St.Regis Mardavall ens suggereix un brindis personalitzat

Mae de la Concha, una consellera quilòmetre zero

Comparteix
La titular d'Agricultura defensa la producció local i els preus dignes pels pagesos

Nous tallers de tast a la DO Binissalem per acostar-se al vi sense complexos

Comparteix
De febrer a abril, quatre jornades per a no iniciats a càrrec dels elaboradors de cellers de la comarca

Una viticultura més sostenible és possible

Comparteix
L’INAGEA lidera una iniciativa llargament demandada pel sector i els investigadors

Horeca, un aparador pel producte de proximitat on el vi hi té un paper destacat

Comparteix
La consellera d'Agricultura Mae De la Concha reclama la implicació del sector hoteler i de la restauració en favor del producte local

Ribas Rosat 2019, el fruit de l’evolució

Comparteix

El gener és temps de poda al vinyet

Comparteix
APAEMA ha comptat amb l'ajuda d'Andreu Vila per assessorar amb tècniques de poda i empelt

Jaume de Puntiró ens proposa descobrir la cuina de Jacinto del Valle

Comparteix
El xef santamarier de renom internacional presenta el seu llibre i cuinarà una de les seves creacions, que es maridarà amb el Blanc de la casa