Mallorca

De com el Palo de Mallorca ens podria protegir contra el coronavirus

Comparteix
El doctor Miquel Timoner en recomana el consum per la quinina que hi conté, que podria apaivagar els efectes de la infecció

Pilar Oliver: “El vi més que una empresa és un projecte de vida”

Comparteix
Darrera entrega del cicle "Passat, present i futur de la vinya i el vi a Mallorca", abans de l'esclat de la pandèmia de COVID 19

Bàrbara Mesquida, una equilibrista resolta a sobreviure a la pandèmia

Comparteix
Mesquida Mora és un dels 50 cellers implicats en l’esforç de trobar una vacuna pel COVID19

Daniel Àrias (ABS) descobrirà, a través d’Instagram, com són els vins de Mallorca

Comparteix
Serà l'encarregat d'una de les tres sessions de la "Quarantena formativa" d'Enoaula

Sebastià Ordinas:”Volem la DO Mallorca de la vinya i el vi per sortir endavant”

Comparteix
El vinater i secretari general d'UPM creu que el sector necessitarà estar unit per superar la caiguda de les vendes després del confinament

[VÍDEO] Pere Seda s’apunta a l’audiovisual per estimular el consum local

Comparteix
Tòfol i Lluc Reus, membres d'una de les nissagues més antigues del món del vi de Mallorca, reclamen la resposta dels mallorquins en un moment d'incertesa pel sector

Jaume Alzamora: “El vi formarà part de les campanyes del producte de Mallorca”

Comparteix
El conseller de Promoció Econòmica de Mallorca creu que s'haurà de rellançar el producte local en el mercat intern en haver passat el confinament

Confinament d’un Vinyòvol

Comparteix
"Ja és hora de passar a l’acció perquè, quan el confinament acabi, s’hauran de buidar els cellers de tot el continent a corre cuita, fer lloc per poder entrar el raïm del 2020, vendre al preu que sigui, com sigui i de qualsevol manera"

El confinament impulsa el consum del producte de proximitat

Comparteix
La campanya del Govern Balear compta amb els cuiners i forners més populars de les Illes i està en línea amb els productors de vi

Pere Calafat: “Ara el consum particular hauria de suplir l’hostaleria i la restauració”

Comparteix
La cara visible de Jaume de Puntiró reflexiona sobre les urgències del sector en temps de confinament i paralització de l'activitat