Mallorca

Pere Calafat: “Ara el consum particular hauria de suplir l’hostaleria i la restauració”

Comparteix
La cara visible de Jaume de Puntiró reflexiona sobre les urgències del sector en temps de confinament i paralització de l'activitat

Un pla de xoc per rellançar el sector del vi

Comparteix
Campanyes de promoció i crèdits blans formen part de l’estratègia de la Conselleria d’Agricultura del Govern Balear

Toni Fernández, el dia a dia d’un sommelier confinat

Comparteix
Sense sortir de ca seva desplega una activitat contagiosa de la cuina al balcó, sense perdre el somriure.

El vi de les Illes decidit a remuntar la crisi amb l’ajuda de l’administració

Comparteix
Una vegada superat el KO, el sector vitivinícola de Mallorca es prepara per revertir la paralització

Karretània i Blanca Terra, Bacchus de Plata al Concurs de la Unión Española de Catadores

Comparteix

La XVII Fira del Vi de Pollença pendent del calendari de confinament

Comparteix
Els organitzadors confien que s’hagin aixecat les mesures contra la pandemia a mitjans del mes d’abril

Miquel Gelabert entra dins la selecció anual de “Vivir el Vino”

Comparteix
Colom de Penya, un negre amb criança, aconsegueix 96 punts i una ressenya a la prestigiosa publicació

La primavera arriba al vinyet i dóna una imatge d’esperança

Comparteix
La natura pren l’iniciativa ignorant les restriccions de l’estat d’alarma

Els tastavins de Manacor s’atreveixen amb els formatges de pasta blava

Comparteix
En temps precoronavírics, aquesta colla va aconseguir fer el maridatge de deu formatges amb quatre vins i sobreviure al repte

Els vins de Mallorca guanyen terreny als concursos nacionals i internacionals

Comparteix
Cròniques precoronavíriques per recordar la potència del sector del vi a ca nostra