Mallorca

Barros de Cecili, la darrera criatura de Can Vidalet

Comparteix
L’enòloga Elisabeth Fuentes ens presenta un vi representatiu de la filosofia del celler de Pollença

Sergio Navarro, creador de Na Blanca de Formentor

Comparteix
Defensa l'ús de varietats autòctones,elaboracions més suaus i menys maquillades

Arriba el mes de juny i la Setmana Cultural del Vi dels Tastavins de Manacor

Comparteix
Tasts, música, vi i gastronomia en aquesta setzena edició organitzada dins les activitats de les Fires i Festes de Manacor

Can Majoral: De l’entusiasme a la preocupació pel futur

Comparteix
Els Majoral, Andreu Oliver Oliver i Andreu Oliver Tril són els convidats de la segona xerrada "Passat, present i futur de la vinya i el vi a Mallorca", a l'IES Felanitx

Binissalem comptarà amb el primer grau mitjà de vi i oli d’oliva de Mallorca

Comparteix
La conselleria d'Educació treballa perquè els estudis de FP estiguin en marxa el curs que ve.

Terra de Vins ja és al carrer

Comparteix
És el número 19 de la revista dels vins i la gastronomia de Balears plena de suculentes propostes

Carmina Sender, partidària de desmitificar la relació amb el vi per acostar-lo a tothom

Comparteix
L'enòloga de les bodegues Bordoy de Llucmajor fa el curs d'inici al tast a la fira del Vi Primitiu de Pollença

Horabaixa i Vi, la versió santamariera del “tardeo”

Comparteix
Una iniciativa que vol arribar a un públic jove a través d'una fórmula nova

Ballester: “La sobrassada de Mallorca fa bon maridatge amb un vi de la DO Pla i Llevant”

Comparteix
El president del Consell Regulador de la DO destaca que la comercialització creix un 8% el 2018 i la Península continua sent el principal mercat per un dels productes estrella de la gastronomia de Mallorca

El Pecat estrena nova imatge

Comparteix
Sebastià Cañellas presenta el vi estrella de Son Simó Vell