L’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Menorca, APAEM, és l’entitat que vetlla pel Banc de Llavors de Varietats Locals de l’illa amb una col·lecció de setanta varietats d’espècies d’hortalisses, lleguminoses, cereals i farratgeres
Després de gairebé trenta anys, el seu xef, Lázaro Alcaide, es jubila sense continuïtat familiar i l’edifici que fins ara acollia l’establiment podria reconvertir-se en hotel
Forma part d'un projecte que, acompanyat pel govern, pretén replantejar el futur del sector amb mesures estructurals que permetin garantir la seva supervivència
L'esclata-sangs i les cama-seques són les dues espècies més apreciades a Menorca, possiblement per la influència provençal de finals del XVIII i principis del XIX
El conegut enginyer agrònom i enòleg Julio Prieto comparteix durant dos dies amb els viticultors de l’illa els seus coneixements teòrics i pràctics que apel·len a la tradició
El director general Fernando Fernández s'ha reunit amb representants de les principals organitzacions agràries, cooperatives, associacions, la DOP i productors de formatge de l'illa per tal de millorar la rendibilitat i sostenibilitat
Creix la superfície de cultiu de vinyes i la producció total de vi a l'illa, que arriba al volum més alt des que es va recuperar aquest cultiu fa més de 35 anys
Menorca compta des d’aquest any amb una nova aposta vitivinícola de capital francès que amb 23 hectàrees plantades, es converteix en la finca més gran dedicada al vi