L'esclata-sangs i les cama-seques són les dues espècies més apreciades a Menorca, possiblement per la influència provençal de finals del XVIII i principis del XIX
El conegut enginyer agrònom i enòleg Julio Prieto comparteix durant dos dies amb els viticultors de l’illa els seus coneixements teòrics i pràctics que apel·len a la tradició
El director general Fernando Fernández s'ha reunit amb representants de les principals organitzacions agràries, cooperatives, associacions, la DOP i productors de formatge de l'illa per tal de millorar la rendibilitat i sostenibilitat
Creix la superfície de cultiu de vinyes i la producció total de vi a l'illa, que arriba al volum més alt des que es va recuperar aquest cultiu fa més de 35 anys
Menorca compta des d’aquest any amb una nova aposta vitivinícola de capital francès que amb 23 hectàrees plantades, es converteix en la finca més gran dedicada al vi
Un estudi centrat en el sector primari a Menorca determina que les característiques de les finques de l'illa, amb mosaic agroforestal, podrien arribar a compensar les emissions del sector, que representa el 10% de les emissions totals al territori
Càritas Menorca lluita contra l’exclusió social a Menorca amb un projecte integral de restauració que ofereix des de serveis de càtering amb menú cuinat amb producte local
Es tracta d’un molí de darrera generació que ha començat a funcionar amb la darrera collita d’oli i que té una capacitat per moldre 500 kg d’olives cada hora