Un estudi centrat en el sector primari a Menorca determina que les característiques de les finques de l'illa, amb mosaic agroforestal, podrien arribar a compensar les emissions del sector, que representa el 10% de les emissions totals al territori
Càritas Menorca lluita contra l’exclusió social a Menorca amb un projecte integral de restauració que ofereix des de serveis de càtering amb menú cuinat amb producte local
Es tracta d’un molí de darrera generació que ha començat a funcionar amb la darrera collita d’oli i que té una capacitat per moldre 500 kg d’olives cada hora
La cita de referència amb el món del vi a l’illa aprofitarà per commemorar el seu desè aniversari amb la programació de diferents activitats prèvies que començaran al mes de febrer
En el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona s'ha fet lectura del decàleg de bones pràctiques, nascut de la trobada de 2022, i s'ha avançat que la segona convocatòria tornarà a Menorca
El proper 8 de novembre es farà la presentació de la nova collita amb l’assistència del Conseller d’Agricultura, Joan Simonet i un tast guiat a càrrec de Juan Francisco Hermoso, enginyer agrònom i membre de l’IRTA