Menorca

D'esquerra a dreta, Maria Olives, Nuria Maria i Joan Fullana

Fullana: “Ens falta que el vi menorquí enamori també als menorquins”

Comparteix
Entrevista amb Joan Fullana, nou president de l’Associació de Productors de Vi de Menorca
Els bòtils intervinguts | Cedida

Intervenen bòtils de vi peninsular que un restaurant venia com a menorquí

Comparteix
Inspecció ha acudit a l'establiment arran d'una denúncia i ha comprovat que no duien el segell ni el número oficial de control oficial de la IGP
Imatge de l'espot de Destil·leries Xoriguer / Cedida

No hi ha estiu sense pomada (o gin amb llimonada)

Comparteix
Destil·leria Xoriguer llença el seu sisè espot d’estiu aprofitant les festes de Sant Joan i el moment de l’any en què creixen més les seves vendes
Les vinyes del celler Son Cremat, a Menorca / Cedida

Son Cremat, el celler de Menorca que creix des de la paciència i l’arrelament

Comparteix
Aquest any ha plantat syrah i macabeu amb la idea de poder elaborar més monovarietals negres que ampliaran la seva oferta 
La finca menorquina Santo Domingo SC de Sant Lluís / Cedida

Premi a una finca menorquina per les seves pràctiques sostenibles i regeneratives

Comparteix
Santo Domingo SC de Sant Lluís ha estat escollit com a un dels millors exemples a escala nacional dins la sisena edició dels Premis BBVA als millors productors sostenibles
L'apicultor Miquel Anglada / cedida

La mel de Menorca brilla a Europa amb tres iniciatives exemplars

Comparteix
Dos apicultors menorquins són reconeguts al Golden Bee Award d’Eslovènia mentre que la mel Dolçamar recull un premi als London Honey Awards 2025
A Menorca, la llagosta és un producte de proximitat vinculat amb la identitat de l’illa/Cedida

Les Balears exporten a Catalunya el ‘know how’ de la gestió de la llagosta

Comparteix
S'han compartit les mesures que garanteixen el bon estat de les pesqueries d'aquest crustaci d'alt valor comercial
Imatge de 'Menorca al Plat' / Cedida

Descobrir Menorca a partir de la seva gastronomia

Comparteix
La nova edició de “Menorca al plat” i la ruta de l’hamburguesa Vermella Menorquina ofereixen la possibilitat d’endinsar-se en receptes i productes locals 
Foto Jordi Calvo (Dir Tècnic Bodega Torralba)

 Jordi Calvo (Torralba): “La garnatxa blanca podria ser l’ambaixadora del vi menorquí”

Comparteix
ENTREVISTA a l’enòleg penedesenc que s’ha posat al capdavant del projecte de Torralba, un celler situat molt a prop de la icònica platja de Macarella, en una finca de 200 hectàrees
Imatge de la sobrassada i la carn-i-xulla / Cedida

Menorca aconsegueix protegir els seus embotits més emblemàtics

Comparteix
La sobrassada i la carn-i-xulla de Menorca han quedat inscrits definitivament al Catàleg d’Aliments Tradicionals de les Illes Balears