Balears Vadevi
Menorca

Menorca

Tolo Sintes, en una imatge recent | Foto: David Arquimbau

Tolo Sintes, el pastisser més creatiu de Menorca 

Comparteix
Ha creat una rèplica del monument de Torre Trencada que hi ha a Ciutadella amb 70 quilos de xocolata com homenatge al reconeixement mundial de la UNESCO
Foto: Gin Xoriguer oficial

Les millors idees de Xoriguer

Comparteix
El programa 'Ideadors' de Menorca de Destil·leries Xoriguer arriba a la seva quarta edició amb 27 propostes i 11 finalistes que aspiren a repartir-se 20.000 euros
Albergínies menorquines | Foto: APAEM

Els guardians del tresor agrícola de Menorca

Comparteix
L’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Menorca, APAEM, és l’entitat que vetlla pel Banc de Llavors de Varietats Locals de l’illa amb una col·lecció de setanta varietats d’espècies d’hortalisses, lleguminoses, cereals i farratgeres
Restaurant La Minerva, ubicat al port de Maó | Foto: La Minerva

Adeu a l’emblemàtic restaurant La Minerva del port de Maó

Comparteix
Després de gairebé trenta anys, el seu xef, Lázaro Alcaide, es jubila sense continuïtat familiar i l’edifici que fins ara acollia l’establiment podria reconvertir-se en hotel
Vaques pasturant a Menorca | Foto: CAIB

La Cooperativa del Camp de Menorca comprarà la llet als ramaders locals

Comparteix
Forma part d'un projecte que, acompanyat pel govern, pretén replantejar el futur del sector amb mesures estructurals que permetin garantir la seva supervivència
Cristina Pons, jove xef menorquina | Foto: cedida

Cristina Pons: “Em queda molt per aprendre abans d’obrir el meu restaurant”

Comparteix
Parlem amb la proclamada segona millor jove xef d’Europa en el concurs celebrat a Le Touquet de Hauts, Regió Europea de la Gastronomia de 2023
Formatge de Maó Menorca DOP

El regal perfecte per als addictes a Menorca

Comparteix
Si esteu pensant en fer un regal especial amb valor afegit i que tingui un genuí sabor menorquí, aquest article us interessa i molt
Foto: Pep Pelfort

Recepta | Bombons de bolets

Comparteix
L'esclata-sangs i les cama-seques són les dues espècies més apreciades a Menorca, possiblement per la influència provençal de finals del XVIII i principis del XIX
La formació va incloure part teòrica i pràctica | Foto: AGRAME

Poda de respecte a Menorca

Comparteix
El conegut enginyer agrònom i enòleg Julio Prieto comparteix durant dos dies amb els viticultors de l’illa els seus coneixements teòrics i pràctics que apel·len a la tradició
Pretenen millorar la rendibilitat, viabilitat i sostenibilitat de les explotacions de boví lleter i de la indústria i comercialització dels productes làctics | Foto: CAIB

El Govern exposa les noves línies de PROVILAC 2024 al sector lacti menorquí

Comparteix
El director general Fernando Fernández s'ha reunit amb representants de les principals organitzacions agràries, cooperatives, associacions, la DOP i productors de formatge de l'illa per tal de millorar la rendibilitat i sostenibilitat