Actualitat

Els vins de Mallorca a l'estand del Consell Insular a la fira de Düsseldorf/Cedida

El Consell de Mallorca ampliarà espai i cellers a ProWein 2023

Comparteix
El conseller Alzamora ho ha anunciat en la seva visita als cellers que són a la fira de Düsseldorf
El centre agrícola de 5.000 metres quadrats pel qual passaran fins a 8 milions de quilos de producte local i de Quilòmetre 0 a l'any/Cedida

Terracor inaugura un centre agrícola per la distribució de producte local

Comparteix
L'empresa mallorquina aposta per la innovació agrària amb aquest centre neuràlgic en el cor de l'illa
Gaby Lucas, segon per la dreta de l'imatge, recull el certificat a FENAVIN/Cedida

Gaby Lucas rep el ‘Certificat Professional UAES’ a FENAVIN

Comparteix
Aquest document distingeix els millors els sommeliers dels darrers campionats
Cellers i autoritats a la jornada inaugural de FENAVIN/CAIB

Els cellers de Mallorca mostren la unitat d’acció del sector a FENAVIN

Comparteix
La consellera De la Concha destaca l'oportunitat dels vins de les Balears d’augmentar les vendes al mercat espanyol
Els nous sommeliers han acreditat la seva formació a la cerimònia de lliurament de títols/Cedida

Una nova promoció de sommeliers surt de l’EHIB

Comparteix
Els alumnes del XIVè Curs de Sommelieria amb titulació s'incorporen al mercat laboral
José Escalona, professor de l'àrea de Producció Vegetal i director de l'INAGEA/UIB

L’INAGEA acosta els avenços científics als investigadors agroambientals

Comparteix
Entre les novetats, s'explicaran les novetats en agricultura regenerativa aplicada a la vinya
Per ventura la fira més popular del vi de tota Mallorca registrà un ple absolut/cedida

La Fira del Vi de Pollença mostra el múscul del sector

Comparteix
Un recorregut en imatges per la fira de les fires del vi de Mallorca
APAEMA vol que el sector de la restauració i l'allotjament turístic compri producte ecològic/Cedida

APAEMA demana que s’inclogui la producció ecològica en la Llei Turística

Comparteix
Reclama al Govern que el compromís de compra de producte local per part dels establiments turístics inclogui la producció ecològica
Antoni Bennàssar, Magdalena Mesquida i José Luis Roses, presidents dels consells reguladors del vi de Mallorca, a la reunió convocada per la presidenta Armengol/CAIB

Hotels i restaurants hauran d’oferir un 3% de vi de Balears

Comparteix
És el que diu la nova llei turística que tramita el Govern amb l'objectiu que els establiments turístics comprin producte local
Evitar que els insectes transmetin la Xylella fastidiosa podria acabar amb la malaltia

Les cigales podrien acabar amb la Xylella

Comparteix
Un equip d'investigadors nord-americans ha obtingut resultats prometedors en el seu darrer treball