Mallorca

Les herbes i el palo de Mallorca coprotagonistes a la Festa de la Ratafia

Comparteix
La 39ena ediciò ha convidat Pep Natta qui els ha desvetllat els secrets dels licors més populars

Lloseta cerca el seu espai al turisme d’interior amb el reclam de la DO Binissalem

Comparteix
La Fundació Mallorca Turisme i l’Ajuntament són darrere un esdeveniment del blog trip #Somdemallorca per aquest cap de setmana

Del fons de la memòria arriba el Vin Blanc de Can Majoral

Comparteix
Un vi dolç inspirat en el vi bullit que es feia antigament per a les ocasions especials

Jaume Calafat de Puntiró i Macià i Tomeu Mesquida de Can Cerdó, cellerers pagesos

Comparteix
Les IX Jornades d’Estudis Locals de Santa Maria del Camí els han retut homenatge

Els vins de Vi Rei mereixen el reconeixement de CINVE 2020

Comparteix
La bodega de Llucmajor ha recollit cinc diplomes en l’edició d’enguany del Concurs Internacional de Vins i Espirituosos de Cáceres

La producció a la DO Pla i Llevant cau per damunt del 30%, especialment al raïm negre

Comparteix
Ha quedat fregant els cinc mil quilos, poc més de la meitat de la producció mitjana autoritzada

Dues propostes “Per coneixer el vi de la nostra Terra”

Comparteix
El Museu de Mallorca i la Fundació Sa Nostra fan cicles de conferències i tastos de vins per difondre la cultura del vi a les Balears

Una dona a la vinya, la foto guanyadora dels primers Premis de Fotografia de la Dona Rural

Comparteix
La imatge ha estat seleccionada dins el certamen de fotografía “De la mar a la terra. Mirades entre dones”

La producció de la DO Binissalem cau un 26% però creix un 4% la de les varietats pròpies

Comparteix
Dos cellers s’han incorporat enguany: el Microceller Soca‐Rel, de Consell, i el celler Santa Catarina Vinos de Mallorca , de Sencelles

Mallorca s’incorpora a ACEVIN i fa una passa més en el cami cap l’enoturisme

Comparteix
La Fundació Mallorca Turisme ha estat acceptada al selecte club de producte Rutes del Vi d’Espanya