Mallorca

La DO Pla i Llevant i l’IGP Vi de la Terra Mallorca reprenen els cursos de tast a Palma

Comparteix
Es tracta d'un curs per a no iniciats a càrrec de Rafael Montero, bodeguer de Son Juliana

Can Axartell i Can Majoral fan el millor paper al Milléssim Bio de Montpeller

Comparteix
Els dos cellers han obtengut la més alta distinció pels seus vins presentats al concurs

Andreu Palou: “La sobrassada de Mallorca és un producte selecte, exquisit i únic”

Comparteix
El nou president del Consell Regulador de l'IGP Sobrassada de Mallorca considera que la sobrassada no ha de patir la reducció del consum de carn que es preconitza

Per Sant Antoni el vi és un “must” als foguerons!

Comparteix
Aqui trobareu la llista dels recomanats del sommelier Toni Fernández

Els Agosarats de Vilafranca es llancen a un tast de Ribera de Duero

Comparteix
L'Associació d'amants del vi i de la gastronomia de Vilafranca també reberen formació sobre brandis de Josep Maria Natta

Maria Solivellas, un referent sense voler

Comparteix
La xef de Ca Na Toneta, Mantonegro d'Argent 2019 de la DO Binissalem, s'ha convertit amb una de les grans prescriptores dels vins de Mallorca

Els vins de Mallorca volen fer diana a Madrid Fusión

Comparteix
Les DO Binissalem i Pla i Llevant participen un any més al congrés de la gastronomia que comença dia 13

Els Tastavins de Manacor comencen el curs amb un tast de Garnatxa

Comparteix
Tot preparant la Revetla de Sant Antoni, es tanca l'activitat iniciada per la primavera sobre aquesta varietat

Baixa la producció de vi durant 2019 tot i l’augment de la superfície conrada

Comparteix
Les dades indiquen que l'anyada ha estat més curta però de millor qualitat

Els regals de Reis, també dins el món del vi

Comparteix
Us ajudam a fer la carta als Reis d'Orient