Mallorca

Vi enterrat a la vinya: Toni Sureda selecciona tres-centes botelles del Son Vell 2017

Comparteix
Dormiran davall terra fins passat l'estiu de l'any que ve

Cinc xefs ens descobreixen el paper de la sobrassada a la cuina del segle XXI

Comparteix
Un acte inscrit en el 25è aniversari de l’IGP Sobrassada de Mallorca

La Gota d’Oli per als centres de formació en Cuina i Restauració

Comparteix
El guardó que atorga el Consell Regulador de la DO Oli de Mallorca reconeix el paper que fan en la difusió de la cultura de l’oli d’oliva

DO Binissalem, recompte fet: menys quilos de raïm però de qualitat excel·lent

Comparteix
El Consell Regulador publica les dades oficials de la verema, abans de començar la vinificació.

La Nit del Vi d’Inca, una nit de nassos

Comparteix
També hi ha hagut la Fira del Vi de Consell, aquest cap de setmana

Carlos Rodríguez Furthmann, un home que viu per la vinya i el vi

Comparteix
El cellerer és un autodidacta que ha aconseguit fer realitat el seu projecte personal en el món del vi

El consum de vi a l’Edat Mitjana a través dels tresors del Museu de Mallorca

Comparteix
El Museu de Mallorca ha organitzat un cicle de conferències sobre l'alimentació medieval amb la col·laboració de la DOP Pla i Llevant

La Nit del Vi d’Inca dóna el sus al programa de festes del Dijous Bo

Comparteix
Quinze cellers de Mallorca hi prendran part en l'edició més solidària

Tianna Negre aposta per l’Escursac

Comparteix
Al celler de Binissalem experimenten amb aquesta varietat autòctona amb la intenció de veure el rendiment i el vi que dóna.

Evelyn de las Alas: “M’emociona dels vins naturals que també parlen del seu entorn”

Comparteix
La sommelier de Ca Na Toneta incorpora la sensibilitat del seu passat lligat a les belles arts, al món del vi