Menorca

Masterclass amb periodistes gastronòmics| Turisme de Menorca

El xef David de Coca ensenya a cuinar un grup de periodistes

Comparteix
Es tracta d’una acció promocional emmarcada dins la declaració de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia 2022
I Jornades sobre Cuina i Producte de Menorca «Binissaida Gastronòmica» | Binissaida

Neixen les jornades menorquines “Binissaida Gastronòmica”

Comparteix
Estan organitzades per Sant Joan de Binissaida i Grup Ses Forquilles pels dies 19 a 21 de maig
Bodega Binifadet de Menorca | Binifadet

Binifadet amplia el negoci de restauració amb l’explotació de dos nous establiments a Menorca

Comparteix
Es tracta de la cantina del centre d’art que Hauser & Wirth obrirà a l’illa del Rei al mes de juliol i un espai emblemàtic al costat del mar
El formatge i el iogurt de Lluriach ja comptem amb la certificació | Consell de Menorca

Menorca Reserva de Biosfera incorpora nou noves certificacions

Comparteix
Els gelats de La Casa del Gelato, la carn de Be de Ruma, el formatge i el iogurt de Lluriach, els allotjaments de Cristine Bedfor Guest Houses i l'hotel s'Estil·let i les activitats de Binissuès, MenorcAventura Cala'n Porter i Elitechip compten ja amb la certificació de sostenibilitat
Binifadet-negre18 | Facebook celler Binifadet

La parella perfecta: Carn i xulla d’Embotits Raima i Binifadet Negre 2018

Comparteix
Elaborat amb les varietats sirà i merlot, el vi de Sant Lluís fa una criança de 6 mesos en botes de roure americà
Consellera Mae de la Concha

Mae de la Concha: “El vi balear pot competir en el segment de gran qualitat a Espanya i Europa”

Comparteix
Sa Forana Blanc 2020

La parella perfecta: Formatge Mahón- Menorca DOP i Sa Forana Blanc 2020

Comparteix
El vi està elaborat amb chardonnay de les vinyes més velles de la finca Cugullonet Nou, que complementen amb un petit percentatge de premsal blanc

Creix un 140% la superfície de vinya a Menorca en cinc anys

Comparteix
Entre els nous socis de l’Associació de Productors de Menorca, s'hi compten futurs elaboradors d’origen francès
Cartell Promocional de les Jornades Gastronòmiques de Peix

Les Jornades Gastronòmiques de Peix: Menorca mostra els seus millors productes

Comparteix
Els caps de setmana de la segona quinzena d'abril, 14 restaurants de 6 municipis oferiran menús dedicats especialment al peix i el marisc de l'illa
Productes típics de les Illes Balears | CAIB

El cultiu de vinya ecològic es consolida a l’alça i enguany arriba al seu màxim fregant les mil hectàrees

Comparteix
Són les darreres dades publicades coincidint amb la Diada de la Producció Ecològica que enguany celebra la seva edició virtual però amb més contingut que mai