Actualitat

Les 6 màximes per acostar-se al món del vi

Comparteix
Recollim algunes frases de personatges del sector que ens ajudaran a perdre la por i a acostar-nos al vi
:  - Mobile

Ànima Negra: l’artesania del vi des de Mallorca al món

Comparteix
Un 75% de les botelles d’Ànima Negra surten del celler de Son Burguera a Mallorca i se’n van cap al món, literalment
:  - Mobile

Vins Can Majoral: on la viticultura ecològica va ser abans que tot

Comparteix
Aquest celler d’Algaida a Mallorca, s’ha convertit en una mena d’estendard de les pràctiques sostenibles, a una illa on prop de 40% de les vinyes són ecològiques
:  - Mobile

Francesc Grimalt: “He tengut sempre la sensació de ser un ‘tio’ estrany”

Comparteix
L’enòleg i copropietari del celler mallorquí, 4 Kilos, troba que és genial que els vins naturals hagin aconseguit qüestionar fonaments bàsics del món del vi que fins ara eren impensables
:  - Mobile

Cinc consells bàsics sobre els defectes del vi

Comparteix
El sommelier Xavi Nolla trenca mites sobre els defectes del vi i dóna quatre pinzellades pràctiques per distingir quan qualque cosa no està bé
:  - Mobile