Actualitat
Actualitat
Mallorca
Menorca
Eivissa
Formentera
Producte local
Actualitat
Actualitat
Les collidores d’oliva reben l’homenatge del Consell de Mallorca
Redacció
Una representació del col·lectiu va recollir el guardó a la gala de la Diada
Balears veu possible esdevenir 25% ecològica al 2030
Redacció
Es presenta la 'Diagnosi de l’agricultura ecològica a les Illes Balears'
Repte viral: Troba les ampolles de vi sense tap en el menor temps possible
Redacció
D'entre un total de 192 ampolles, n'hi ha tres que apareixen destapades
Noves accions per impulsar el sector primari de Menorca
Redacció
Les propostes s'estructuren en tres grans línies de treball: l'agrari, el pesquer i el forestal
Plagues emergents, diversitat i sostenibilitat, a la jornada INAGEA
Redacció
S'ha lliurat el primer premi Hipólito Medrano al millor treball de final de grau a una recerca sobre cultius herbacis extensius
Un vi mallorquí, entre els cent millors del món
Eva Vicens
El crític nord-americà James Suckling publica una llista amb productes destacats d'aquest 2021
Homenatge a Mai Sitges, a la nit dels Premis Alzina i Ciment
Conxa Rosillo
També es va atorgar un premi a TerraNostra per ser el primer supermercat cooperatiu de producte agroeco i local
Es Garrover rep el premi PIMEM a la Innovació
Conxa Rosillo
L'Associació de la Petita i Mitjana Empresa reconeix la trajectòria d'una empresa de transformació de garrova compromesa amb la sostenibilitat
Magdalena Mesquida, nova presidenta de Vi de la Terra Mallorca
Redacció
Editora de Terra de Vins i Manjaria, ha estat elegida per unanimitat de tots els membres del Consell Regulador
Les Estrelles Michelin fan brillar una mica més la cuina de Balears
Eva Vicens
La Guia 2022 atorga una segona estrella al Restaurant Voro, de Mallorca
1
…
53
54
55
56
57
58
59
60
61
…
98