Actualitat

Xarxes protegint els ceps. Verema 2021 al celler Cap de Barbaria, Formentera | Z.T.

Obert el termini per declarar la collita de raïm, a Formentera

Comparteix
Presentació Menorca Regió Gastronomia 2022 | Consell de Menorca

Més de cinquanta motius per gaudir de la capitalitat de Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia

Comparteix
Al 2022 es desplegarà un ampli programa que girarà al voltant de la cuina, la cultura local, el territori i la sostenibilitat com a eixos principals
Guanyadors de les diverses categories, en la foto de grup | cedida

Es lliuren finalment els Premis Gastronòmics d’Eivissa i Formentera de 2019

Comparteix

Els rosats mallorquins fan pinya contra el càncer de mama

Comparteix
Un orgullós Gabi Lucas recollint el guardó que l'acredita com el millor sommelier /cedida

Gabriel Lucas Dimmock: “És un èxit que culmina un dels meus objectius personals com a sommelier”

Comparteix
El recentment nomenat millor sommelier de l'Estat defensa la cultura de l'esforç per anar assolint metes
El saló ha tengut un tancament de luxe per la delegació balear amb la distinció de Gabriel Lucas Dimmock amb el guardó com millor sommelier de l'any/Cedida

Sommeliers i xefs, junts per primera vegada en la promoció del producte local de les Balears

Comparteix
Salón Gourmets ha estat l’escenari d’una col·laboració inèdita dins l'estand de les Illes
Gaby Lucas feliç en rebre el guardó que l'acredita com millor sommlier d'Espanya de l'any/Cedida

El mallorquí Gabriel Lucas, millor sommelier de l’Estat

Comparteix
El de Palma ha destacat en la 26a edició del Campionat Nacional 2021
Blanca Terra celebra la festa de 'Halloween' | cartell

Halloween i vi, una nit plena de sorpreses a Blanca Terra

Comparteix
Xesc Reina ha 'creat' l'essència de sobrassada, que ha estat reconegut com el millor producte innovador /Cedida

Ànima, l’essència de sobrassada de Xesc Reina, triomfa al Gastronòmic Forum de Barcelona

Comparteix
Ha obtingut el Premi Innofòrum al Producte Més Innovador
Balears ha portat producte local al Saló de 'Gourmets' de Madrid | CAIB

De la Concha destaca a Madrid la qualitat gourmet dels productes agroalimentaris de totes les illes

Comparteix
La consellera també ha demanat al sector turístic de les Balears que utilitzi «el producte local com a reclam als seus establiments»