Mallorca

L'edició d'neguanu batrà el rècord de participació amb 46 restaurants/Cedida

Tapalma es presenta a Valladolid en el Concurs de Pinxos i Tapes

Comparteix
L'edició d'enguany tendrà lloc del 21 al 27 de novembre amb la participació de 46 restaurants
Mateu Morro, Esperança Nadal, Mireia Oliver i Macià Blázquez aportaren el seu punt de vista a la taula rodona/Isabel Cánovas

‘El món del vi a Mallorca, en l’actualitat’, reflexions entre llibres

Comparteix
Amb les aportacions de primera ma de professionals del sector, a una taula rodona a la Biblioteca de Cort
La delegació de Vi de la Terra Mallorca ha fet un balanç positiu del viatge/VTM

Vi de la Terra s’inspira en Montsant i Priorat per una futura DO Mallorca

Comparteix
"Hem pres bona nota i creiem que és factible poder aconseguir-la. Ara ens toca treballar molt perquè sigui viable", diu Magdalena Mesquida
Miquel Gelabert amb una de les seves creacions present al menú de maridatge amb els vins de Butxet/Cedida

Maridatge de tardor entre la cuina de Can March i el celler Butxet

Comparteix
Els vins del celler de Muro amb la cuina de Miquel Gelabert fan bona parella
El cicle és fruit de la col·laboració de l'Ajuntament Manacor, la Confraria de Tastavins de Manacor, CU Manacor,  i la DO Pla i Llevant/Ajuntament de Manacor

Sus a una nova edició del ‘Novembre Enològic’ de Manacor

Comparteix
Quatre sessions de dos dies al llarg del mes, plenes de coneixements i experiències
L'equip balear ha estat felicitat pel jurat per la seva qualitat | Foto: José Cortés

‘Miniatura Cooking Championship’, quan participar ja és un premi

Comparteix
L'equip de xefs de Balears torna de Vitòria satisfet per haver estat prop del podi, ja que el seu pinxo ha estat molt ben valorat pel jurat

Un documental recull veu i testimoni de les collidores d’oliva de Mallorca

Comparteix
'Mirall de Terra' s'estrena aquest divendres 4 de novembre al teatre Principal d'Inca
Cinc cellers de la DO Binissalem viatjaren a Menorca, en aquesta primera ocasió(DO Binissalem

La DO Binissalem obre una porta a la distribució dels seus vins a Menorca

Comparteix
Els cellers en fan un balanç positiu, sobretot pel que fa a restauració i distribució
Una especialitat de cuina mallorquina revisitada en format miniatura, ensaïmada amb carn de me i sobrassada, de José Cortés/Cedida

Xefs de Balears participen en el concurs de cuina en miniatura de Vitòria

Comparteix
José Cortés, Ricardo Rossi i José Maria Borrás presenten dues propostes al primer i únic concurs nacional de pinxos per equips
Gaby Lucas dedicà dues jornades a establir les similituds i les diferències entre els vins seleccionats/Biel Modino

Pla i Llevant fa un tast comparatiu entre vins francesos i mallorquins

Comparteix
El sommelier Gaby Lucas explica com les mateixes varietats donen vins diferents segons el lloc on es conreen