Mallorca

Miquel Jaume i la seva dona a la vinya de Can Coleto | cedida

Can Coleto explora la versatilitat de la Fogoneu

Comparteix
A partir del varietal Sara s'inicia en una nova línia de rosats
L'Ecollonja funciona com un mercat d'intercanvi d'excedents virtual/APAEMA

L’Ecollonja d’APAEMA facilita l’intercanvi virtual de productes excedents

Comparteix
Una seixantena de pagesos intercanvien excedents a través de la xarxa creada en el marc de l'associació de producció ecològica
Miquel Ferrer, l'home darrere Petit Celler Es Cos/Cedida

Miquel Ferrer i Petit Celler Es Cos, un somni realitzat

Comparteix
Amb una producció curta de manto negro ha tret al mercat el monovarietal "Sarment"
Els tasts es reprenen amb l'arribada de la tardor/DO Binissalem

Tornen els tasts per coneixer els vins del Pla i Llevant i Binissalem

Comparteix
Activitats d'iniciació i per ampliar horitzons vitivinícoles són les propostes d'aquesta tardor
Se lliuraran els premis deI Concurs de fotografia sobre dones pageses/CAIB

La nova PAC i la pesca, protagonistes d’una jornada sobre el Pla d’Igualtat

Comparteix
Se celebrarà el 15 d’octubre, dia de la dona rural, i es farà entrega dels premis del III concurs de fotografia ‘De la mar a la terra’
Foto: APAEMA

Primer banc de terres de Palma, en marxa

Comparteix
L’Ajuntament de Palma i APAEMA han presentat el projecte pilot emmarcat en el Parc Agrari
Enric Pozo va rebre la distinció en l'any del 10è aniversari de Cooperatives( Cedida

Cooperatives celebra 10 anys de creixement i arriba als 200 socis

Comparteix
A l'acte de l'aniversari es va retre homenatge a Enric Pozo
Joan Miralles, fundador de Treurer, Juan Carrasco, director de Residus, Aurora Ribot, consellera de Medi Ambient i Sostenibilitat i Miquel Miralles, gerent de Treurer/CIM

Treurer assaja un nou sistema d’aprofitament de la pinyolada

Comparteix
Amb l'ajuda del Consell de Mallorca transforma aquest residu en adob per enriquir la terra de l'olivar
Toni Bennàssar (DO Pla i Llevant), Miquel Gelabert, Carla Adrober (Es Fangar) i Tolo Gelabert | Foto: DO Pla i Llevant

Es Fangar inaugura una nova temporada dels maridatges de Can March

Comparteix
Els vins del celler de Manacor, coprotagonistes en l'experiència gastronòmica amb la cuina de Miquel Gelabert
Joan Cuart i Toni Fernández feren conjuntament el tast | Foto: DO Pla i Llevant

Vins i pastissos, una experiència molt dolça

Comparteix
El públic va respondre a la convidada de la Fira d'Esporles amb una alta participació en el tast