Mallorca

Els vins de Miquel Gelabert s'avenen amb la cervesa Brusca artesana/Cedida

Vi i cervesa s’entenen si parlam de la cuina de Miquel Gelabert

Comparteix
Brusca Brew Up ha organitzat un sopar de maridatge al molí, que tendrà segona edició
Aquests són els finalistes al premi de producte eco d'enguany/Cedida

La XV Diada Agroeco se dedicarà a la ramaderia extensiva

Comparteix
El celler Mesquida Mora, a Porreres, acull els actes centrals de la jornada
Maties Miralles és l'autor de la mona de l'any | cedida

La “Tetamundi” de xocolata, la mona de moda a Mallorca

Comparteix
Maties Miralles l'ha creada pel Forn des Pla de Na Tesa inspirant-se en el tema de Rigoberta Bandini "Ay mama"

Inca promociona la gastronomia com a nou atractiu turístic

Comparteix
"Els restaurants inquers tan emblemàtics són un dels trets diferencials més característics del municipi", diuen des del consistori
Joan Mayol: ' La major part d'empreses acollides a la DO han absorbit els increments de costs  en gran part amb una reducció de marge comercial'.

Sobre la guerra i el preu de l’oli

Comparteix
El conflicte provoca un desorbitat increment dels preus dels olis comestibles, el d'oliva ha pujat un 30% i el de gira-sol, més del 100%, i no cobreix la demanda
Toni Fernández ens fa els suggeriments dels vins que millor acompanyen les panades i els dolços tradicionals | cedida

Toni Fernández marida la gastronomia de Pasqua amb vi de Mallorca

Comparteix
Gran aficionat a la cuina, el sommelier ens revela la seva selecció guanyadora
Presentació de la nova edició de la Fira del Vi de Pollença | Punt Informatu

Reviu la Fira del Vi de Pollença

Comparteix
Després de la suspensió per la pandèmia, la cita és el 7 i 8 de maig a Can Conill
Tomeu Martorell, un dels pioners de la recuperació del porc negre mallorquí ens ha deixat als 90 anys | Ultima Hora

Dol per la mort de Tomeu Martorell

Comparteix
Va ser un dels pioners en la recuperació del porc negre mallorqui, quan estaba en perill d’extinció
L'autor de l'estudi, Bernat Calafat, durant la presentació | cedida

“Els nostres vinaters”, el record viu de les vinyes i vins de Santa Maria

Comparteix
El treball de Bernat Calafat, presentat a les Xenes Jornades d'Estudis Locals, demostra la professionalització del sector
Moment del lliurament de l'oli. Joan Bauçà (canonge emèrit), Tiffany Blackman, Esperança Fiol, Margalida Bauçà, Joan Mayol i Pedro Oliver (prefecte de Música i Litúrgia)/Cedida

L’oli d’oliva verge de Mallorca es converteix en sagramental a La Seu

Comparteix
Una representació del Consell Regulador ha lliurat els oli que seran beneïts demà per les celebracions de l'any litúrgic