Mallorca

Jaume Ordinas explica com els residus orgànics es transformen en compost als hotels Garden/Cedida

Jaume Ordinas: “El producte de proximitat és una prioritat per Garden”

Comparteix
Entrevista al responsable de l'aliança amb els productors locals de la cadena hotelera
Oli de Mallorca

L’oli de Mallorca es fa un lloc al mercat japonès

Comparteix
El segell de qualitat se suma a les denominacions d’origen europees amb protecció al país asiàtic
Lluís Pérez, guanyador del concurs del Tianet de Palma | Aj Palma

La recepta del nou Tianet de Sant Sebastià

Comparteix
La Coca de garrova i taronja, del pastisser Lluís Pérez, es va endur el premi tant per votació popular com del jurat
Xisco Llompart, productor de me ecològic/Cedida

Xisco Llompart: “Ens agradaria que el segell eco-balear fos una realitat”

Comparteix
El propietari de Purgatori defensa la ramaderia tradicional front el model de macrogranges i demana a la conselleria que crei l'etiquetat que la protegeixi

Taula parada al restaurant de fusió ‘Temptacions’

Comparteix
L'aventura culinària de Pau i Marc Mora al carrer Indústria de Palma

Macià Batle i la falconeria, una manera de protegir la vinya

Comparteix
Falcons i astors s'empren per fer dispersió i controls de fauna
La presidenta de Vi de la Terra Mallorca, Magdalena Mesquida, a la dreta de la consellera De la Concha, encapçalava la representació del nou Consell Regulador/VTM

Vi de la Terra Mallorca demana a Agricultura un esforç en promoció local

Comparteix
La presidenta del Consell Regulador, Magdalena Mesquida, ha presentat la nova junta directiva a la consellera Mae de la Concha
Blat xeixa i ordi i favó malloquí. entre les varietats més representades al porgat del 2021/Cedida

Sa Porgadora bat el seu rècord amb 232 tones, sobretot de varietats locals

Comparteix
Aquesta darrera campanya han fet unes 15 vegades més el volum porgat abans de l’inici del projecte pilot
Presentació del cupó de l'ONCE amb galetes mallorquines | ONCE

Les galetes d’oli mallorquines reparteixen sort

Comparteix
El cupó de l'ONCE d'aquest dimarts 25 de gener està personalitzat amb aquest producte mallorquí

Les gelades del gener a la vinya, en imatges

Comparteix
Amb temperatures per sota dels zero graus, la vinya desperta cada matí tapada del blanc de la gelada