Menorca

Presentació del cartell de la Diada de Menorca 2022 | Consell

“La gastronomia davant els reptes de l’Antropocè”, a la Diada de Menorca

Comparteix
Tindrà lloc el 17 de gener en el marc de la programació especial en motiu del festiu menorquí
Dit i Fet, dolç típic de Menorca | DB

Dit i fet, rebosteria dolça menorquina en record a les iaies de Ferreries

Comparteix
Dona nom a una de les postres més típiques i casolanes que encara es fan en aquest municipi i que han sabut seduir a tantes generacions de ferreriencs
El sector lacti de Menorca fa temps que reivindica millors condicions | CIME

Acord per incrementar progressivament el preu de la llet de Menorca

Comparteix
De la Concha: "Tenim un sector imprescindible, que està moribund, i per això feim entre tots un pas important per cercar futur al sector lacti"
Apicultor extraient la mel | Consell de Menorca, Made in Menorca

Ditades de mel, de Menorca

Comparteix
La recol·lecció de mel a l'illa és gairebé tan ancestral com els seus talaiots. Al segle XVIII s’exportava a París o Londres i avui dia segueix com un producte únic i de qualitat diferenciada
Conseller d’Economia i Territori, Josep Pastrana, i el conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Josep Juaneda | CIME

Noves accions per impulsar el sector primari de Menorca

Comparteix
Les propostes s'estructuren en tres grans línies de treball: l'agrari, el pesquer i el forestal
Amargos és un dels típics dolços de Menorca per les festes de Nadal

Tres dolços típics de Menorca per Nadal

Comparteix
Rosa Rotger, coneixedora de la gastronomia menorquina i estudiosa del seu receptari antic, recomana aquells postres que no poden faltar a taula aquestes festes
Ginebra | 'Made in Menorca'

Ginebra, l’autèntica tradició embotellada de Menorca

Comparteix
Viatgem en el temps per conèixer l'origen d'una de les begudes de les Illes que més triomfen a casa i al món sencer
Jornades Gastronòmiques per posar en valor el brou a Menorca

El dimecres és ‘dia de brou’ a Menorca

Comparteix
Durant els mesos de desembre i gener, l'illa acull unes jornades gastronòmiques que posen en valor aquest plat típic
Imatge d'un sofrit de pagès / Cedida

Tradicions nadalenques de Balears al voltant de la taula

Comparteix
Compartim amb Baleària plats tradicionals d'aquests dies de festa maridats amb vins locals
Sis productors de Menorca han presentat producte a la Fira Orígens d'Olot | Consell de Menorca

Menorca, territori convidat a la fira Orígens d’Olot

Comparteix
Sis productors i un xef han presentat producte local i elaboracions en aquesta fira de referència en àmbit català