Menorca

El formatge i el iogurt de Lluriach ja comptem amb la certificació | Consell de Menorca

Menorca Reserva de Biosfera incorpora nou noves certificacions

Comparteix
Els gelats de La Casa del Gelato, la carn de Be de Ruma, el formatge i el iogurt de Lluriach, els allotjaments de Cristine Bedfor Guest Houses i l'hotel s'Estil·let i les activitats de Binissuès, MenorcAventura Cala'n Porter i Elitechip compten ja amb la certificació de sostenibilitat
Binifadet-negre18 | Facebook celler Binifadet

La parella perfecta: Carn i xulla d’Embotits Raima i Binifadet Negre 2018

Comparteix
Elaborat amb les varietats sirà i merlot, el vi de Sant Lluís fa una criança de 6 mesos en botes de roure americà
Consellera Mae de la Concha

Mae de la Concha: “El vi balear pot competir en el segment de gran qualitat a Espanya i Europa”

Comparteix
Sa Forana Blanc 2020

La parella perfecta: Formatge Mahón- Menorca DOP i Sa Forana Blanc 2020

Comparteix
El vi està elaborat amb chardonnay de les vinyes més velles de la finca Cugullonet Nou, que complementen amb un petit percentatge de premsal blanc

Creix un 140% la superfície de vinya a Menorca en cinc anys

Comparteix
Entre els nous socis de l’Associació de Productors de Menorca, s'hi compten futurs elaboradors d’origen francès
Cartell Promocional de les Jornades Gastronòmiques de Peix

Les Jornades Gastronòmiques de Peix: Menorca mostra els seus millors productes

Comparteix
Els caps de setmana de la segona quinzena d'abril, 14 restaurants de 6 municipis oferiran menús dedicats especialment al peix i el marisc de l'illa
Productes típics de les Illes Balears | CAIB

El cultiu de vinya ecològic es consolida a l’alça i enguany arriba al seu màxim fregant les mil hectàrees

Comparteix
Són les darreres dades publicades coincidint amb la Diada de la Producció Ecològica que enguany celebra la seva edició virtual però amb més contingut que mai

A la recerca de nous vins menorquins de calop blanc

Comparteix
El lloc de Sant Josep a Ferreries treballa des de 2014 en la recuperació d’aquesta varietat autòctona de Menorca i les Balears que ja té autorització i espera poder vinificar ben aviat
Revista 'Oliaigua'

Neix Oliaigua per mostrar el patrimoni culinari de Menorca al món

Comparteix
La publicació estalona la candidatura menorquina com Regió Europea de Gastronomia 2022
Vi i formatge de Balears

Els productors de vi i formatge, satisfets pel téntol entre els Estats Units i Europa

Comparteix
La moratòria per a la retirada temporal dels gravàmens dona aire i esperances als productes agroalimentaris illencs