Menorca

Imatge d'alguns olis de la 
 IGP Oli de Menorca / Cedida

Europa dona el seu sí definitiu a la inscripció de la IGP Oli de Menorca

Comparteix
Després de gairebé tres anys de tramitació, els productors obtenen el reconeixement que els permetrà etiquetar amb aquest distintiu de qualitat
Imatge de l'estand de Menorca al Madrid Fusion / Joan Carles Moreno

Menorca desplega els seus encants gastronòmics a Madrid Fusión Alimentos

Comparteix
Des de la rebosteria al formatge o la sal passant pel vi o la ginebra, els productors i cuiners de l’illa participen en la promoció del producte menorquí
Imatge de l'estand de Menorca al FITUR / Cedida

Sostenibilitat i gastronomia, les estratègies per promocionar Menorca a FITUR

Comparteix
El xef Pau Sintes farà d’ambaixador de la cuina menorquina junt amb els productes de l’illa en un 'showcooking' que tindrà lloc aquest divendres a Madrid
Imatge del tradicional brou de Menorca / Cedida

Els dimecres toca brou a Menorca

Comparteix
Fins a finals de mes, sis establiments de l’illa participen d’aquestes jornades que promouen un menú típic d’hivern de la gastronomia local 
Torrades populars de la Festa de Sant Antoni / Cedida

Arriba la festa major d’hivern de Menorca

Comparteix
La celebració de Sant Antoni Abat, diada del seu patró, omplirà de festes populars a tots els pobles amb propostes gastronòmiques, lúdiques i culturals
Imatge de greixera o pudin de monyaco / M.J.A.

Greixera o pudin de monyaco

Comparteix
És un dels dolços més senzills i deliciosos que s'atorga a l'antiga rebosteria menorquina
José Maria Borràs, jove xef menorquí / Cedida

José Maria Borràs: “Somio amb un restaurant, amb estrella o sense, on es percebi l’excel·lència i la constància”

Comparteix
ENTREVISTA al cuiner menorquí escollit Millor jove xef d’Espanya al certamen San Pellegrino Young Chef Academy
Imatge de Josep Borràs / Consell Insular de Menorca

Mor l’emblemàtic cuiner menorquí Josep Borràs

Comparteix
El mestre culinari i exgerent del restaurant Rocamar va ser un dels presidents de l'associació de gastronomia i cultura de Fra Roger
Imatge del Foraster, el vi menorquí del celler Binifadet / Cedida

El nou camí del vi fet a Menorca

Comparteix
El celler Binifadet incorpora un nou vi al seu portafolis elaborat amb garnatxa blanca i giró ros
Imatge dels Panettones que fa Tolo Sintes a Menorca / Cedida

Els panettones també conquereixen Menorca 

Comparteix
El mestre pastisser artesà Tolo Sintes elabora els seus famosos Tolottones al seu obrador de Maó des de fa una dècada amb massa mare i trenta-sis hores de preparació