Menorca

Imatge dels guanyadors dels guardons de la Fira Horeca Balears Menorca / Cedida

Festival gastronòmic a Horeca Balears Menorca

Comparteix
La tercera edició d’aquest esdeveniment dedicat als sectors de la restauració i el càtering es consolida com un aparador de grans novetats amb més de 3000 visitants
L’Associació Leader Illa de Menorca i el celler Binitord de Ciutadella col·laboren en la posada en pràctica d’un estudi d’encoixinament amb llana damunt el cultiu / Cedida

Projecte pilot per reduir l’ús d’aigua a la vinya i fertilitzar més el sol

Comparteix
L’Associació Leader Illa de Menorca i el celler Binitord de Ciutadella col·laboren en la posada en pràctica d’un estudi d’encoixinament amb llana damunt el cultiu
Una treballadora elaborant formatge Mahón-Menorca / cedida

Compàs d’espera al sector formatger de Menorca davant la crisi dels aranzels

Comparteix
Els productors mantenen l’esperança que no siguin tan alts, ja que al primer mandat de Trump, van arribar al 25 % mentre que ara els rumors parlen d’un 10%
Imatge de la fira d'hostaleria i restauració de Menorca Horeca Balears / cedida

Torna la gran fira de l’hostaleria i la restauració a Menorca 

Comparteix
De l’11 al 13 de març, Horeca Balears obrirà novament les portes al recinte firal de Maó amb noves propostes per captar el talent i la creativitat dels xefs 
Imatge d'alguns olis de la 
 IGP Oli de Menorca / Cedida

Europa dona el seu sí definitiu a la inscripció de la IGP Oli de Menorca

Comparteix
Després de gairebé tres anys de tramitació, els productors obtenen el reconeixement que els permetrà etiquetar amb aquest distintiu de qualitat
Imatge de l'estand de Menorca al Madrid Fusion / Joan Carles Moreno

Menorca desplega els seus encants gastronòmics a Madrid Fusión Alimentos

Comparteix
Des de la rebosteria al formatge o la sal passant pel vi o la ginebra, els productors i cuiners de l’illa participen en la promoció del producte menorquí
Imatge de l'estand de Menorca al FITUR / Cedida

Sostenibilitat i gastronomia, les estratègies per promocionar Menorca a FITUR

Comparteix
El xef Pau Sintes farà d’ambaixador de la cuina menorquina junt amb els productes de l’illa en un 'showcooking' que tindrà lloc aquest divendres a Madrid
Imatge del tradicional brou de Menorca / Cedida

Els dimecres toca brou a Menorca

Comparteix
Fins a finals de mes, sis establiments de l’illa participen d’aquestes jornades que promouen un menú típic d’hivern de la gastronomia local 
Torrades populars de la Festa de Sant Antoni / Cedida

Arriba la festa major d’hivern de Menorca

Comparteix
La celebració de Sant Antoni Abat, diada del seu patró, omplirà de festes populars a tots els pobles amb propostes gastronòmiques, lúdiques i culturals
Imatge de greixera o pudin de monyaco / M.J.A.

Greixera o pudin de monyaco

Comparteix
És un dels dolços més senzills i deliciosos que s'atorga a l'antiga rebosteria menorquina