Menorca

Imatge d'una vaca a un prat de Menorca / Cedida

Llucia Pons: “Sense les vaques, no s’entendria la Menorca que coneixem avui”

Comparteix
Conversa amb la periodista i gestora cultural, Llucia Pons qui acaba de publicar un estudi sobre la història de la vaca a Menorca i l’arribada de la frisona a l’illa
Imatge d'algunes ovelles de Menorca / Cedida

Nova edició de la Fira de l’Ovella Autòctona de Menorca

Comparteix
L'illa torna a viure un cap de setmana dedicat a la seva ovella per fer valdre la raça menorquina i el consum local
 Imatge dels Tasts històrics Ciutat de Maó / Cedida

Segona edició dels tasts històrics Ciutat de Maó

Comparteix
Aquest mes de març es torna a posar en marxa aquesta iniciativa que promociona el producte local amb tastos gratuïts a diferents establiments hotelers 
Imatge dels guanyadors dels guardons de la Fira Horeca Balears Menorca / Cedida

Festival gastronòmic a Horeca Balears Menorca

Comparteix
La tercera edició d’aquest esdeveniment dedicat als sectors de la restauració i el càtering es consolida com un aparador de grans novetats amb més de 3000 visitants
L’Associació Leader Illa de Menorca i el celler Binitord de Ciutadella col·laboren en la posada en pràctica d’un estudi d’encoixinament amb llana damunt el cultiu / Cedida

Projecte pilot per reduir l’ús d’aigua a la vinya i fertilitzar més el sol

Comparteix
L’Associació Leader Illa de Menorca i el celler Binitord de Ciutadella col·laboren en la posada en pràctica d’un estudi d’encoixinament amb llana damunt el cultiu
Una treballadora elaborant formatge Mahón-Menorca / cedida

Compàs d’espera al sector formatger de Menorca davant la crisi dels aranzels

Comparteix
Els productors mantenen l’esperança que no siguin tan alts, ja que al primer mandat de Trump, van arribar al 25 % mentre que ara els rumors parlen d’un 10%
Imatge de la fira d'hostaleria i restauració de Menorca Horeca Balears / cedida

Torna la gran fira de l’hostaleria i la restauració a Menorca 

Comparteix
De l’11 al 13 de març, Horeca Balears obrirà novament les portes al recinte firal de Maó amb noves propostes per captar el talent i la creativitat dels xefs 
Imatge d'alguns olis de la 
 IGP Oli de Menorca / Cedida

Europa dona el seu sí definitiu a la inscripció de la IGP Oli de Menorca

Comparteix
Després de gairebé tres anys de tramitació, els productors obtenen el reconeixement que els permetrà etiquetar amb aquest distintiu de qualitat
Imatge de l'estand de Menorca al Madrid Fusion / Joan Carles Moreno

Menorca desplega els seus encants gastronòmics a Madrid Fusión Alimentos

Comparteix
Des de la rebosteria al formatge o la sal passant pel vi o la ginebra, els productors i cuiners de l’illa participen en la promoció del producte menorquí
Imatge de l'estand de Menorca al FITUR / Cedida

Sostenibilitat i gastronomia, les estratègies per promocionar Menorca a FITUR

Comparteix
El xef Pau Sintes farà d’ambaixador de la cuina menorquina junt amb els productes de l’illa en un 'showcooking' que tindrà lloc aquest divendres a Madrid