Menorca

Els artífexs de la proposta d'Un Gran Dia/BM

‘Un Gran dia’ que serveix d’aparador als vins més atrevits

Comparteix
20 cellers aprofiten la fireta organitzada per 4 kilos Vinícola i Cinc caixes i mitja per mostrar els seus projectes més experimentals
Imatge dels World Cheese Awards / Cedida

Menorca s’emporta 10 medalles en els World Cheese Awards celebrats a Portugal

Comparteix
Formatges Torralba de la família Cardona d’Alaior aconsegueix l’or amb el seu curat
Imatge del pa artesà del forn de pa l'Amapola / Cedida

El forn artesà Amapola reobre de nou

Comparteix
L’obrador de pa elaborat amb massa mare, inicia una nova etapa a Es Castell amb una proposta més diversa que inclou una cafeteria on se serveixen berenars saludables
Diferents varietats de tomàquets autòctons de Menorca / Cedida

Nova campanya per fomentar la conservació i el consum de varietat locals

Comparteix
Agroxerxa i l’Associació de Productors d’Agricultura i Ramaderia Ecològica de Menorca pretenen conscienciar sobre aquest patrimoni agrícola menorquí
Interior de la casa de menjars de Can Pota / Cedida

Jornades gastronòmiques del bacallà a Menorca

Comparteix
El prestigiós cuiner guipuscoà Juan Mari Humada serà el protagonista d’una cita que tindrà lloc de l’11 al 14 de novembre a l’establiment Can Pota de Maó
Imatge de l’estand de Menorca al Gastronòmic Fòrum de Barcelona / Joan Carles Moreno

Menorca participa al Gastronòmic Fòrum Barcelona

Comparteix
Cinc productors agroalimentaris de l’illa hi són presents amb un estand conjunt on també hi vol ser present l’artesania i la cuina a través de diferents ‘showcookings’
Imatge d'un cultiu d'oliveres

Annus horribilis de la collita d’oli a Menorca

Comparteix
La manca de pluges regulars i les altes temperatures deixen la producció sota mínims en l’any i minven la confiança dels elaboradors
Berenar Pagès, la nova iniciativa menorquina / Cedida

Berenar Pagès, la nova proposta per gaudir d’un esmorzar típicament menorquí 

Comparteix
Neix una nova iniciativa que pretén fomentar el consum del producte local al primer àpat del dia amb una proposta innovadora on busquen la complicitat de bars i restaurants
Lorenzo Lafuente, expresident de Coinga / Instagram Cooperatives Agro-alimentàries

Mor Lorenzo Lafuente, fundador i expresident de Coinga

Comparteix
El coronel de l'exèrcit va presidir la Cooperativa Insular Pagesa durant 27 anys abans de passar-la a mans del seu fill, Santiago Lafuente
La presentació de les noves jornades de vedella menorquina | PIME Menorca

Catorze restaurants, a les jornades gastronòmiques de vermella menorquina

Comparteix
La sisena edició torna a oferir la possibilitat durant dos caps de setmana de tastar aquest carn de gran qualitat a partir de diferents propostes de menú