Menorca

José Maria Borràs, jove xef menorquí / Cedida

José Maria Borràs: “Somio amb un restaurant, amb estrella o sense, on es percebi l’excel·lència i la constància”

Comparteix
ENTREVISTA al cuiner menorquí escollit Millor jove xef d’Espanya al certamen San Pellegrino Young Chef Academy
Imatge de Josep Borràs / Consell Insular de Menorca

Mor l’emblemàtic cuiner menorquí Josep Borràs

Comparteix
El mestre culinari i exgerent del restaurant Rocamar va ser un dels presidents de l'associació de gastronomia i cultura de Fra Roger
Imatge del Foraster, el vi menorquí del celler Binifadet / Cedida

El nou camí del vi fet a Menorca

Comparteix
El celler Binifadet incorpora un nou vi al seu portafolis elaborat amb garnatxa blanca i giró ros
Imatge dels Panettones que fa Tolo Sintes a Menorca / Cedida

Els panettones també conquereixen Menorca 

Comparteix
El mestre pastisser artesà Tolo Sintes elabora els seus famosos Tolottones al seu obrador de Maó des de fa una dècada amb massa mare i trenta-sis hores de preparació
Els artífexs de la proposta d'Un Gran Dia/BM

‘Un Gran dia’ que serveix d’aparador als vins més atrevits

Comparteix
20 cellers aprofiten la fireta organitzada per 4 kilos Vinícola i Cinc caixes i mitja per mostrar els seus projectes més experimentals
Imatge dels World Cheese Awards / Cedida

Menorca s’emporta 10 medalles en els World Cheese Awards celebrats a Portugal

Comparteix
Formatges Torralba de la família Cardona d’Alaior aconsegueix l’or amb el seu curat
Imatge del pa artesà del forn de pa l'Amapola / Cedida

El forn artesà Amapola reobre de nou

Comparteix
L’obrador de pa elaborat amb massa mare, inicia una nova etapa a Es Castell amb una proposta més diversa que inclou una cafeteria on se serveixen berenars saludables
Diferents varietats de tomàquets autòctons de Menorca / Cedida

Nova campanya per fomentar la conservació i el consum de varietat locals

Comparteix
Agroxerxa i l’Associació de Productors d’Agricultura i Ramaderia Ecològica de Menorca pretenen conscienciar sobre aquest patrimoni agrícola menorquí
Interior de la casa de menjars de Can Pota / Cedida

Jornades gastronòmiques del bacallà a Menorca

Comparteix
El prestigiós cuiner guipuscoà Juan Mari Humada serà el protagonista d’una cita que tindrà lloc de l’11 al 14 de novembre a l’establiment Can Pota de Maó
Imatge de l’estand de Menorca al Gastronòmic Fòrum de Barcelona / Joan Carles Moreno

Menorca participa al Gastronòmic Fòrum Barcelona

Comparteix
Cinc productors agroalimentaris de l’illa hi són presents amb un estand conjunt on també hi vol ser present l’artesania i la cuina a través de diferents ‘showcookings’