Menorca

Imatge del tradicional brou de Menorca / Cedida

Els dimecres toca brou a Menorca

Comparteix
Fins a finals de mes, sis establiments de l’illa participen d’aquestes jornades que promouen un menú típic d’hivern de la gastronomia local 
Torrades populars de la Festa de Sant Antoni / Cedida

Arriba la festa major d’hivern de Menorca

Comparteix
La celebració de Sant Antoni Abat, diada del seu patró, omplirà de festes populars a tots els pobles amb propostes gastronòmiques, lúdiques i culturals
Imatge de greixera o pudin de monyaco / M.J.A.

Greixera o pudin de monyaco

Comparteix
És un dels dolços més senzills i deliciosos que s'atorga a l'antiga rebosteria menorquina
José Maria Borràs, jove xef menorquí / Cedida

José Maria Borràs: “Somio amb un restaurant, amb estrella o sense, on es percebi l’excel·lència i la constància”

Comparteix
ENTREVISTA al cuiner menorquí escollit Millor jove xef d’Espanya al certamen San Pellegrino Young Chef Academy
Imatge de Josep Borràs / Consell Insular de Menorca

Mor l’emblemàtic cuiner menorquí Josep Borràs

Comparteix
El mestre culinari i exgerent del restaurant Rocamar va ser un dels presidents de l'associació de gastronomia i cultura de Fra Roger
Imatge del Foraster, el vi menorquí del celler Binifadet / Cedida

El nou camí del vi fet a Menorca

Comparteix
El celler Binifadet incorpora un nou vi al seu portafolis elaborat amb garnatxa blanca i giró ros
Imatge dels Panettones que fa Tolo Sintes a Menorca / Cedida

Els panettones també conquereixen Menorca 

Comparteix
El mestre pastisser artesà Tolo Sintes elabora els seus famosos Tolottones al seu obrador de Maó des de fa una dècada amb massa mare i trenta-sis hores de preparació
Els artífexs de la proposta d'Un Gran Dia/BM

‘Un Gran dia’ que serveix d’aparador als vins més atrevits

Comparteix
20 cellers aprofiten la fireta organitzada per 4 kilos Vinícola i Cinc caixes i mitja per mostrar els seus projectes més experimentals
Imatge dels World Cheese Awards / Cedida

Menorca s’emporta 10 medalles en els World Cheese Awards celebrats a Portugal

Comparteix
Formatges Torralba de la família Cardona d’Alaior aconsegueix l’or amb el seu curat
Imatge del pa artesà del forn de pa l'Amapola / Cedida

El forn artesà Amapola reobre de nou

Comparteix
L’obrador de pa elaborat amb massa mare, inicia una nova etapa a Es Castell amb una proposta més diversa que inclou una cafeteria on se serveixen berenars saludables