Menorca

Diferents varietats de tomàquets autòctons de Menorca / Cedida

Nova campanya per fomentar la conservació i el consum de varietat locals

Comparteix
Agroxerxa i l’Associació de Productors d’Agricultura i Ramaderia Ecològica de Menorca pretenen conscienciar sobre aquest patrimoni agrícola menorquí
Interior de la casa de menjars de Can Pota / Cedida

Jornades gastronòmiques del bacallà a Menorca

Comparteix
El prestigiós cuiner guipuscoà Juan Mari Humada serà el protagonista d’una cita que tindrà lloc de l’11 al 14 de novembre a l’establiment Can Pota de Maó
Imatge de l’estand de Menorca al Gastronòmic Fòrum de Barcelona / Joan Carles Moreno

Menorca participa al Gastronòmic Fòrum Barcelona

Comparteix
Cinc productors agroalimentaris de l’illa hi són presents amb un estand conjunt on també hi vol ser present l’artesania i la cuina a través de diferents ‘showcookings’
Imatge d'un cultiu d'oliveres

Annus horribilis de la collita d’oli a Menorca

Comparteix
La manca de pluges regulars i les altes temperatures deixen la producció sota mínims en l’any i minven la confiança dels elaboradors
Berenar Pagès, la nova iniciativa menorquina / Cedida

Berenar Pagès, la nova proposta per gaudir d’un esmorzar típicament menorquí 

Comparteix
Neix una nova iniciativa que pretén fomentar el consum del producte local al primer àpat del dia amb una proposta innovadora on busquen la complicitat de bars i restaurants
Lorenzo Lafuente, expresident de Coinga / Instagram Cooperatives Agro-alimentàries

Mor Lorenzo Lafuente, fundador i expresident de Coinga

Comparteix
El coronel de l'exèrcit va presidir la Cooperativa Insular Pagesa durant 27 anys abans de passar-la a mans del seu fill, Santiago Lafuente
La presentació de les noves jornades de vedella menorquina | PIME Menorca

Catorze restaurants, a les jornades gastronòmiques de vermella menorquina

Comparteix
La sisena edició torna a oferir la possibilitat durant dos caps de setmana de tastar aquest carn de gran qualitat a partir de diferents propostes de menú
Torna la fira del formatge amb més activitats que mai | cedida

La fira del Formatge Maó-Menorca creix en nombre d’expositors i activitats

Comparteix
Del 18 al 20 d’octubre Maó acollirà la tercera edició d’aquesta mostra dedicada al producte estrella del sector primari amb un programa gastronòmic
Tots els guardonats en una foto de família | Foto: Fira Arrels

Reconeixement al talent gastronòmic de les Balears

Comparteix
L’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears lliura els seus premis anuals als millors establiments i cuiners en el marc de la Fira Arrels
Unes quatre mil persones van acostar-se fins al nou recinte ubicat al municipi d’Es Mercadal | Fira Arrels

Fira Arrels acomiada la 7a edició demostrant l’interès pel producte local

Comparteix
Tot i les vendes i la gran afluència de gent, el canvi de dates i d’ubicació ha acabat atraient menys públic i menys expositors que a la darrera edició