L’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears lliura els seus premis anuals als millors establiments i cuiners en el marc de la Fira Arrels
Tot i les vendes i la gran afluència de gent, el canvi de dates i d’ubicació ha acabat atraient menys públic i menys expositors que a la darrera edició
Deu finques de Menorca formaran part d’una campanya de divulgació del sector primari amb tastos gratuïts des d’aquest mes de setembre i fins al juny de l’any vinent
Les Escoles d’Adults de Menorca ofereixen més de 230 cursos i activitats amb propostes tant reglades com lúdiques que van des de la cuina creativa al maridatge de vins o cerveses
L’esdeveniment redueix el nombre d’expositors respecte a altres anys i es trasllada al recinte firal d’Es Mercadal en un format a l’aire lliure d’àmbit més familiar
La pastisseria artesana de Can Pons s’inspira en el reconeixement de Menorca com a Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO per fer una nova creació