Menorca

Recepta | Pastissets de Menorca

Comparteix
Tradicionalment, aquests dolços es feien coincidint en festes assenyalades, com Nadal, i no faltaven mai a les trobades dels glosadors i persones del camp
Foto: Consell Menorca

Tres projectes menorquins competeixen al ‘Food Film Menú’ 2024

Comparteix
El concurs de curtmetratges seleccionarà un màxim de deu pel·lícules i donarà a conèixer els guanyadors el setembre
Els vins rosat i negre de Torralbenc s'han endut premis en diversos concursos | Foto: cedida

Els vins de Torralbenc reben bona nota de la crítica internacional

Comparteix
Guia Peñín puntua amb 92 punts el Torralbenc Negre mentre que el seu Rosat n'obté 95 a Decanter
La nova referència serà elaborada als alambins centenaris de les seves instal·lacions del Moll de Ponent | Xoriguer

Xoriguer llença una nova ginebra ecològica

Comparteix
Es tracta del primer destil·lat amb segell eco de la marca, que l’any vinent celebrarà el seu vuitanta aniversari i que es prepara per viure un estiu amb més producció
Vista exterior aèria de les salines | Foto: lles Salines de la Concepció

Menorca, la sal i el llarg testimoni de tradició salinera

Comparteix
Recentment, ha recuperat una de les quatre salines històriques, la de La Concepció
La sidra Kane protagonitza els maridatges d'estiu a Menorca | Foto: cedida

Un passeig maridat amb sidra de Menorca a Sa Marjal Vella

Comparteix
Aquest mes comencen les visites guiades a la finca on es produeix Sidra Kane a Ciutadella, que inclouen la possibilitat de fer un tast de productes de temporada
Joan Bagur, xef de Son Vell, a Menorca | Foto: Son Vell

Joan Bagur: “A Son Vell defensem cuina menorquina basada en producte local”

Comparteix
Conversem amb el xef executiu al capdavant dels restaurants Vermell i Sa Clarissa de l’exclusiu hotel Vestige Son Vell de Ciutadella
El format recorda els gelats de sempre | Foto: La Menorquina

El nou gelat de gin amb llimonada exclusiu per als adults

Comparteix
La Menorquina i Licors Biniarbolla sorprenen el mercat local amb el llançament d’un producte que reinterpreta la típica pomada menorquina en format push-up
La trobada fou convocada per l’Associació Fra Roger Gastronomia i Cultura, dedicada a la investigació i promoció de la gastronomia de Menorca | Foto: Fra Roger

Nou compromís de Menorca amb la seva gastronomia: Declaració de Son Vell

Comparteix
Amb la mirada posada a convertir-se en Regió Mundial de la Gastronomia, l'illa fa una crida respecte del seu receptari històric així com dels pagesos i pescadors
Binifadet és un dels cellers amb més projecció de Menorca | Foto: celler

Binifadet celebra el seu 20è aniversari

Comparteix
El celler de Sant Lluís prepara un esdeveniment a les seves vinyes i enceta un programa d’experiències durant tota la temporada per gaudir del vi de diferents maneres