Menorca

Tolo Pons, mestre pastisser | Maria José Vinent

Tast de coques franciscanes

Comparteix
El pastisser Tolo Pons prepara al seu obrador d’Es Mercadal les coques basades en una recepta del llibre de Fra Roger
Maria Josep Vinent i Tolo Pons | cedida

Neix l’ensaïmada talaiòtica

Comparteix
La pastisseria artesana de Can Pons s’inspira en el reconeixement de Menorca com a Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO per fer una nova creació
Mel Menorca | cedida

La collita de mel, a Menorca, sota mínims

Comparteix
La manca de pluges en el període clau de floració ha tornat a condicionar la producció de mel i ha donat uns resultats molt fluixos
La marca vol recuperar la tradició vermutera a l'illa | Binitord

Vermut Binitord: com recuperar l’antiga tradició vermutera a Menorca

Comparteix
"Jo sempre dic que qui el prova, es transporta automàticament al camí de cavalls de Menorca", en descriuen els elaboradors
| Foto: Tolo Sintes

TS-24, el nou gelat menorquí de set sabors

Comparteix
El pastisser artesà Tolo Sintes llença al mercat un nou dolç creat al seu obrador que incorpora diferents textures i que s’inspira en els set dies de la setmana
Carles Font i Ima Giné, responsables del Forn Ben Cuit de Menorca | David Baret

La nostàlgia del pa d’abans cuit a la llenya 

Comparteix
El forn Ben Cuit de Maó s’ha sabut guanyar la confiança dels restauradors de Menorca gràcies a la qualitat dels seus productes i l’estima pel seu ofici
Els nous vins de Santa Catalina | David Baret

Els nous vins de la Finca Santa Catalina, un somni fet realitat

Comparteix
Surten al mercat les primeres 30.000 ampolles de blanc, rosat i negre de Sa Caterina, un projecte de capital francès gestat després de vuit anys
La calor avança la collita | Biel Cardona

Comença la verema a Menorca

Comparteix
Diversos cellers ja s’han posat a recollir algunes varietats davant les altes temperatures que avancen la maduració del raïm. La calor estressa la vinya

El vi i el vinagre, al receptari “Art de la cuina” de Fra Roger

Comparteix
La publicació que data del segle XVIII conté 209 receptes
Presentació dels canvis de la revista 'Oliaigua' | Consell de Menorca

Canvis en la revista Oliaigua: noves seccions i accés més enllà de l’app

Comparteix
D'ara endavant, qualsevol navegador d'internet permetrà fullejar la revista