Actualitat

La caiguda de la producció es deu a l'atac de la mosca i la maduració abans d'hora del fruit/Cedida

Punt i final sobtat a la campanya d’oliva de taula verda amb una caiguda del 70%

Comparteix
La DOP Oliva de Mallorca passa pena per l'evolució de la maduració dels fruits de cara a la campanya de l'oliva negra
La tapa situa la sobrassada a la final del Concurs Nacional de Pinxos i Tapes/Cedida

La xef mallorquina Antònia Massanet arriba a la final del Concurs Nacional de Pinxos i Tapes

Comparteix
Amb un artifici de pa amb Sobrassada de Mallorca de Porc Negre IGP de la seva creació
Carrie és la protagonista de la sèrie 'Sex in the City' | SiTC

El vi que pren Carrie a ‘Sexe a Nova York’

Comparteix
Cartell informatiu de les jornades de tast

Tornen els cursos de tast de la DO Pla i Llevant i Vi de la Terra Mallorca

Comparteix
Les sessions de divulgació es faran a La Misericòrdia sota la direcció de Pilar Oliver
Port d'Eivissa | CAIB

Un nou dispositiu controlarà les embarcacions de pesca artesanal a les Pitiüses

Comparteix
Les anomenades caixes verdes proporcionaran identificació del vaixell, posició geogràfica, rumb i velocitat, i la data i hora de la posició geogràfica
El celler anuncia l'estrena de la seva nova pàgina web | IG

Bodega Ribas estrena pàgina web

Comparteix
El celler de Consell hi comparteix la seva història, el treball que fan a les vinyes i la seva oferta de vins i enoturisme

La Nit del Vi d’Inca cau de l’agenda del cap de setmana pel mal temps

Comparteix
Prevista al Quarter General Luque, és un dels actes centrals de la Fires d'Inca que ara haurà de cercar una nova data de celebració
La cantant Lola Índigo és una de les nominades als premis d'enguany | Los40

Vi de Mallorca a la Gala de ‘Los 40 Music Awards’

Comparteix
El proper 12 de novembre, uns sis-cents artistes podran descobrir la tradició vitivinícola de l'illa i tastar-ne els seus productes més autèntics

La història de la nostra manera de menjar des de la perspectiva d'un investigador/Cedida

‘Història de la cuina i l’alimentació a les Illes Balears’, un viatge en el temps amb Josep Tur

Comparteix
Investigador, catedràtic de Fisiologia de l'UIB i Cap de Grup de Recerca del CIBEROBN (Institut de Salut Carlos III), ens aporta una nova perspectiva a la història de la gastronomia

Les DO mallorquines, a favor de reforçar les figures de qualitat de les polítiques agràries europees

Comparteix
Han subscrit íntegrament els objectius de la XXVIII Assemblea General de la CECRV que cercava també definir una postura de força en relació a la nova PAC