Eivissa

Riera (Pimeef): “Els vins pitiüsos els beuen més els turistes que els propis residents”

Comparteix
El president dels restauradors de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera defensa els vins de les Pitiüses com a producte local però també per la seva qualitat
:  - Mobile

La 6a edició del curs de sommelier d’Enotecum es farà aquesta tardor

Comparteix
La cita és bianual i la convocatòria de 2018 es farà del 15 d’octubre al 28 de novembre a l’aula de formació del Recinte Firal d’Eivissa, de dilluns a divendres en horari de tarda
:  - Mobile

Comença la verema a Eivissa

Comparteix
La primera varietat que ja s'està collint a l'illa és la malvasia
:  - Mobile

Els rosats impulsen les vendes dels vins eivissencs fins el seu rècord històric

Comparteix
El sector considera que l'assignatura pendent continua sent encara el consumidor local
:  - Mobile

Eivissa, destí gastronòmic i vinícola

Comparteix
La més gran de les Pitiüsses ha posat en valor la seva cuina tradicional, propostes innovadores i productes locals que només es poden gaudir a l’illa
:  - Mobile

Els vins d’Eivissa i el seu lloc al món

Comparteix
Tres cellers gestionen les 33 Ha de vinya de l'illa
:  - Mobile