Balears Vadevi
Eivissa

Eivissa

Campanya 'Això sí' d'Eivissa | Consell d'Eivissa

Eivissa i PIMEEF invertiran 150 mil euros en promoció del producte local

Comparteix
S'aposta per la formació i la difusió a consumidors i professionals en relació amb els productes i la gastronomia, amb un enfocament en la salut i la sostenibilitat
Patata vermella eivissenca | Foto: Turisme d'Eivissa

La recuperació de la patata roja a Eivissa, i altres històries de l’horta d’estiu

Comparteix
Temps de xíndria, a Eivissa | cartell

A Eivissa és temps de xíndria!

Comparteix
La campanya "Això sí, és d'Eivissa" recomana ara el consum d'aquesta fruita d'estiu
El nou tractor | Consell d'Eivissa

Es lloga tractor sense cost per al manteniment del camp eivissenc

Comparteix
"Volem donar suport al sector primari de la nostra illa", diu Vicent Marí, president del Consell d'Eivissa
Nova campanya de promoció del producte local d'Eivissa | captura

‘Sant Antoni Km0’, promociona el municipi eivissenc com a destí enogastronòmic

Comparteix
La iniciativa es posarà en marxa aquest estiu
Treball amb pedra seca, als paisatges agraris

Tallers per cuidar i recuperar la pedra seca del paisatge d’Eivissa

Comparteix
Organitzats pel Consell d'Eivissa amb l'objectiu d'afavorir el manteniment d'aquest element patrimonial
Verónica Juan, presidenta de l'Associació de bars, restaurants i cafeteries de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera | PIMEEF

Verónica Juan (PIMEEF): “Donem valor al producte eivissenc de temporada a través dels restaurants”

Comparteix
La presidenta de l'Associació de bars, restaurants i cafeteries de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera defensa els productes de la terra i l'aposta que en fan a través de les Jornades Gastronòmiques Sabors
Presentació de l'Associació de Xefs d'Eivissa i Formentera | PIMEEF

Neix l’Associació de Xefs d’Eivissa i Formentera

Comparteix
Ho fa de la mà de PIMEEF Restauradors, amb l'objectiu de generar sinergies que donin visibilitat a aquest col·lectiu
'Tríada Mediterrània a l'Eivissa Antiga' | cartell

Balears duu la seva oferta enogastronòmica a Madrid Fusión

Comparteix
El vi i la gastronomia, l'altra cara d'Eivissa

Jornades Gastronòmiques de Primavera Sabors, a Eivissa

Comparteix
Del 24 de maig al 24 de juny, dinou restaurants oferiran menús basats en els productes de temporada, maridats amb vi de l'illa