Mallorca

Restaurant El Peñón, a Mallorca | web

Els xibius arran de mar enfronten ecologistes i Costes

Comparteix
El GOB denuncia que dos restaurants sense permís per funcionar continuen oberts a la costa mallorquina i que hi ha un problema generalitzat a les costes de les Balears
Un moment de la prova final, en la primera edició/cedida

El concurs de cuina amb Gamba de Sóller escalfa motors

Comparteix
Es poden presentar receptes en aquesta segona edició fins el 20 d’agost
Francesc Grimalt

Grimalt (4Kilos): “I si totes les vinyes de Mallorca fossin ecològiques?”

Comparteix
El responsable del projecte 4kilos és un dels vinyòvols de referència de Mallorca que té com a valor afegit un profund coneixement sobre vinicultura ecològica
Foc, flames i vins per Sant Joan| Ross Sneddon, Unsplash

Un vinet per la nit de Sant Joan

Comparteix
Recomanats per Daniel Arias, president de l'Associació Balear de Sommeliers
Joan Jordà, Sergio Navarro i Christian Severinsen, artífez del projecte FentVi | cedida

FentVi, un blanc d’edició limitada

Comparteix
Fruit d'un somni és tota una declaració d'intencions
A l'hora del sol post la fira va anar agafant força/Cedida

La Nit del Vi de Pina prepara el camí de les Festes d’Estiu

Comparteix
Quatre cellers de la contrada participaren en una primera edició que deixa amb ganes de més als organitzadors
Lluc Reus, de Pere Seda, explicava les característiques de cada un dels vins als comensals/Cedida

Els vins de Pere Seda estrenen els maridatges de Can March

Comparteix
Una selecció de les referències del celler de Manacor harmonitzen amb els plats del xef Miquel Gelabert
Guanyadors del concurs i organitzadors davant el celler/Cedida

Miquel Servera ‘Boireta’ guanya el concurs de gloses de Jaume de Puntiró

Comparteix
Els guardonats en aquest edició d'"Elogi de la vinya i el vi" reberen un lot de vi del celler santamarier
L'ametlla de Mallorca cerca mantenir-se com el producte d'excel·lència que ha estat al llarg de segles a l'illa/Cedida

El futur de l’ametlla a debat: entre la tradició i la necessitat de canvis

Comparteix
Els efectes del canvi climàtic i plagues com la xylella llasten la rendibilitat de l'ametller

Mallorca acollirà el primer Congrés de Reserves Marines de la Mediterrània

Comparteix
Serà del 27 al 29 d'octubre i permetrà el debat sobre l’impacte de la pesca recreativa i professional o el desenvolupament d’aspectes socioeconòmics entorn de les àrees marines protegides