Mallorca

Un llibre pràctic i engrescador del mediàtic Koldo per a tots els públics/Cedida

El televisiu Koldo Royo publica ara un llibre de receptes

Comparteix
L'incombustible xef mediàtic passa al paper les seves receptes fàcils i per a qualsevol ocasió
La música acompanyà la celebració al celler Vins Nadal/Cedida

Vins Nadal fa 90 anys i renova la seva imatge

Comparteix
Han presentat les noves anyades coincidint amb l'aniversari
El vi de Pla i Llevant acompanya la poesia i la gastronomia en els actes de la Setmana Cultural del Vi/Cedida

La Setmana Cultural del Vi harmonitza poesia, música i gastronomia

Comparteix
Ha estat el primer acte del calendari de la Confraria dels Tastavins amb el suport de l’Ajuntament i la DO Pla i Llevant
Gabriela Mijas i Cristian Balta d’Agabar Cocktail Bar fusionen Mallorca i Mèxic amb un combinat mediterrani /Cedida

Temple Sagrat, el millor còctel amb oli de Mallorca, té accent mexicà

Comparteix
Guanyador del concurs organitzat per la DO Oli de Mallorca duu la firma de Gabriela Mijas i Cristian Balta d’Agabar Cocktail Bar
La foto més antiga dels repadrins den Damià és l'imatge triada per l'etiqueta del Padrins, el primer vi de Son Pere Jaia/Cedida

Son Pere Jaia s’estrena amb Padrins, monovarietal de giró ros

Comparteix
Damià Rius debuta amb un homenatge al seu repadrí
Façana del restaurant Vida Meva | T.B.

Taula Parada al restaurant Vida Meva

Comparteix
L’oferta es concreta en els berenars matiners i als àpats de migdia, berenars en què Toni Martorell fa fluir la seva vena de forner amb pans i pastissos d’elaboració pròpia
La presentació del programa d'enguany de Wine Days s'ha fet a Can Fumat | DO Binissalem

Els ‘Wine Days’ de Mallorca ja escalfen motors

Comparteix
Aquesta setmana s’ha presentat la 9a edició de la cita vinícola al Celler Can Fumat, incorporat recentment a la DO Binissalem
Representants dels cellers convidats a Creu de Cellers/Cedida

Creu de Cellers es consolida com la ‘mini fira’ de vins de Mallorca

Comparteix
L'Hotel Sa Creu Nova de Campos ha convidat a set cellers de Mallorca a participar en el seu esdeveniment enogastronòmic de temporada

El llibre ‘Les Herbes de Mallorca’, ara en versió digital

Comparteix
Se n'ha fet la presentació a Montuïri, acompanyada d'una degustació
Els ramaders de porc negre han analitzat la complicada conjuntura dels preus i l'encariment de la producció, durant l'assemblea anual/Cedida

Els criadors de porc negre llancen un SOS davant l’encariment dels costos

Comparteix
Han hagut de sumar esforços amb els elaboradors de sobrassada de Mallorca de porc negre per fer front a la situació