Mallorca
Mallorca
Mallorca
Els viticultors de Pla i Llevant es posen al dia amb Roc Gramona
Conxa Rosillo
Ha fet un curs de tres dies organitzat per l’Acadèmia de Poda de Respecte que ell mateix dirigeix
Ametlla de Mallorca, un superaliment que determina el paisatge
Conxa Rosillo
Coincidint amb el Dia Mundial de l'Ametlla, el Consell Regulador posa en valor aquest producte bàsic en la tradició gastronòmica mallorquina en col·laboració amb el Fornet de la Soca
Aram Ortega: “Cal una estratègia comuna per promoure el producte local”
Conxa Rosillo
El nou director general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària es mostra obert a escoltar el sector agroalimentari per recuperar la sintonia
Vins Toni Gelabert i Can Majoral es retroben al tradicional tast de botes
Toni Bennàssar i Conxa Rosillo
Els dos cellers avaluen el comportament dels seus vins fets en diferents botes d'origen francès i espanyol per millorar-los
Sobrassada de Mallorca i ASCAIB col·laboren en promoció i formació
Conxa Rosillo
Es formarà als nous xefs en la inclusió de la sobrassada en la gastronomia
L’IGP Sobrassada de Mallorca lamenta la mort de Sebastià Simó
Conxa Rosillo
Responsable de la recuperació del porc negre, origen del reconeixement de l'IGP
La selecció de vins de Josep Juhé per celebrar el dia de l’amor
Conxa Rosillo
El sommelier del restaurant Zaranda ha confegit un menú ben maridat amb productes de Mallorca
Maria Solivellas estrena un receptari de varietats locals
Conxa Rosillo
La cuinera de Ca Na Toneta dona la benvinguda a una nova iniciativa amb una recepta amb tomàtigues de ramallet
De ruta per bars de vins de Mallorca
Redacció
Torna Horeca, un mostrador pels professionals de la restauració
Conxa Rosillo
La fira batrà el seu rècord de participació amb una trentena d’empreses participants i una representació dels productors agroalimentaris
1
…
147
148
149
150
151
152
153
154
155
…
222