Balears Vadevi
Mallorca

Mallorca

Roc Gramona impartint una de les classes de poda de respecte | cedida

Els viticultors de Pla i Llevant es posen al dia amb Roc Gramona

Comparteix
Ha fet un curs de tres dies organitzat per l’Acadèmia de Poda de Respecte que ell mateix dirigeix
La tortada Real del Fornet de la Soca, farcida d'ametlla de Mallorca, una recepta del segle XVII | Fornet de la Soca

Ametlla de Mallorca, un superaliment que determina el paisatge

Comparteix
Coincidint amb el Dia Mundial de l'Ametlla, el Consell Regulador posa en valor aquest producte bàsic en la tradició gastronòmica mallorquina en col·laboració amb el Fornet de la Soca
Aram Ortega ha fet la seva primera compareixença pública a HORECA, fa uns dies | CAIB

Aram Ortega: “Cal una estratègia comuna per promoure el producte local”

Comparteix
El nou director general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària es mostra obert a escoltar el sector agroalimentari per recuperar la sintonia
Els dos cellers reediten aquest tast de botes per afinar l'elaboració dels seus vins/Cedida

Vins Toni Gelabert i Can Majoral es retroben al tradicional tast de botes

Comparteix
Els dos cellers avaluen el comportament dels seus vins fets en diferents botes d'origen francès i espanyol per millorar-los
Andreu Palou, IGP Sobrassada de Mallorca, i José Cortes, ASCAIB | cedida

Sobrassada de Mallorca i ASCAIB col·laboren en promoció i formació

Comparteix
Es formarà als nous xefs en la inclusió de la sobrassada en la gastronomia
El Consell Regulador de l'IGP Sobrassada de Mallorca lamenta la mort den Tià Simó en la seva darrere reunió/Cedida

L’IGP Sobrassada de Mallorca lamenta la mort de Sebastià Simó

Comparteix
Responsable de la recuperació del porc negre, origen del reconeixement de l'IGP
Josep Juhé en el tast dels vins de DO Pla i LLevant per Sant Marti/ DO Pla i Llevant

La selecció de vins de Josep Juhé per celebrar el dia de l’amor

Comparteix
El sommelier del restaurant Zaranda ha confegit un menú ben maridat amb productes de Mallorca
Maria Solivelles, de Ca Na Toneta, protagonista del primer vídeo-recepta/Cedida

Maria Solivellas estrena un receptari de varietats locals

Comparteix
La cuinera de Ca Na Toneta dona la benvinguda a una nova iniciativa amb una recepta amb tomàtigues de ramallet
La Bodeguilla, un dels llocs de Palma on gaudir del vi local i internacional | La Bodeguilla

De ruta per bars de vins de Mallorca

Comparteix
Horeca, al Velòdrom Illes Balears del 7 al 9 de febrer/Cedida

Torna Horeca, un mostrador pels professionals de la restauració

Comparteix
La fira batrà el seu rècord de participació amb una trentena d’empreses participants i una representació dels productors agroalimentaris