Mallorca

José Cortés en plena mostra gastronòmica amb la tapa de carn de me que elaborà per aquest sopar solidari/cedida

José Cortés, al sopar benèfic “cuinant per Ucraïna” de Madrid

Comparteix
El xef i president d'ASCAIB presentà una tapa a base de carn de me, sobrassada i ensaïmada de Mallorca
Gaby Lucas, segon per l'esquerra, amb Dani Árias, president d'ABS, i els sommeliers Pere Gost i Julio Torres, a Madrid/Cedida

Gaby Lucas: Comença l’escalada cap a l’Europeu de 2024

Comparteix
El campió d’Espanya de sommeliers 2021 inicia la preparació del seu pròxim repte professional
EL tast convocat per la DO Pla i Llevant a Lloret va fer ple/Cedida

Un tast de Pla i Llevant porta 12 vins de 12 cellers a Lloret de Vistalegre

Comparteix
La mostra reunia blancs, rosats, negres i escumosos
Els hereus de José L. Ferrer brinden per les novetats d'una nova anyada/cedida

José L. Ferrer presenta una nova anyada al sector de la restauració

Comparteix
Entre les novetats hi destaca una selecció especial limitada de reserves en format magnum de les anyades 2000 i 2001
Ponents i organitzadors de la jornada/Cedida

La sostenibilitat en la vitivinicultura, element estratègic a debat

Comparteix
Una jornada organitzada per ALFATEC evidencia la necessitat de tenir en compte aquest factor cara al futur del sector
Bon record de la primera edició del Tasta Lloseta que ara dona una segona oportunitat/Cedida

Torna el Tasta Lloseta amb vins, ruta de tapes i música

Comparteix
Una iniciativa per dinamitzar l'oferta enogastronòmica, a la qual s'hi han apuntat nou cellers de la comarca
Les tècniques de l'IRFAP Carme Garau i Joana Maria Luna prospectant a la vinya experimental de Sa Granja/Cedida

El Giró negre encara la recta final per obtenir el permís per vinificar

Comparteix
I les varietats Llora i Argamussa inicien el cami del Registre de Varietats Comercials
David Méndez, al centre i Ricardo Rossi i Edgar Rodríguez, amb el jurat/Oli de Mallorca

El cuiner David Méndez guanya l’Oleotapa 2022

Comparteix
Un cocarroi, gelat de la pasta i Oli de Mallorca va destacar entre la resta de tapes dels aspirants
Els creadors de les infusions T'Estim Mallorca recullen el guardó/APAEMAu

Dona, de T’Estim Mallorca, producte Eco de l’any

Comparteix
El guardó es lliurà coincidint amb la Diada Agroeco, a Porreres
Una opció de gastronomia de fusió amb inspiració italiana en el cor de Santa Catalina/Taula Parada

Taula parada al Restaurant Spot de Santa Catalina

Comparteix
Cuina de fusió amb inspiració italiana i vins mallorquins a la carta