Mallorca

Experiències i creativitat aniran de la mà en aquest nou espai de Catavinos/Cedida

Catavinos creix amb un nou espai per a tastos i ‘show cookings’

Comparteix
La distribuïdora ha obert noves sales per poder oferir i guiar experiències enogastronòmiques
El balanç del 2021 ha estat positiu, diuen des de Petits Cellers/Cedida

Petits Cellers tanca l’any amb més de dos milions de litres de vi produïts

Comparteix
La producció disminueix respecte l'any passat, sobretot de vi negre, però la qualitat millora
Belén Padilla a peu de vinya, a Can Ribas | cedida

Can Ribas aplica l’agricultura de precisió per millorar el rendiment de la vinya

Comparteix
L'enginyera Belén Padilla tradueix en decisions pràctiques les dades obtingudes amb mètodes nous d'observació i d'anàlisi al camp
Campanya 'Som pagesos de Mallorca'

‘Som pagesos de Mallorca’, nova marca de garantia per la fruita i l’hortalissa de l’illa

Comparteix
Servirà per garantir l’origen dels productes i per defensar la feina dels productors
Un vi que és una 'raresa' a l'abast de molt pocs i que forma part de la tradició del celler | Cedida

Jaume de Puntiró oferirà un tast de Vimblanc i bunyols en la represa de l’activitat social del celler

Comparteix
Serà divendres, amb motiu d'una vetllada musical amb Tonades de Vermada i del Camp
Badia d'Alcúdia | Turisme de Mallorca

Ruta de sabors amb un frit mallorquí i el Vinya Son Fangos Negre Eco de Vins Toni Gelabert

Comparteix
Baleària ens convida a gaudir d'un nou maridatge a bord del trajecte que uneix Barcelona i Alcúdia
Neus Forteza-Rey ens reb a la porta del restaurant | cedida

Cuina casolana i vins de la comarca, al Juníper Petit Hotel de Petra

Comparteix
Segon lliurament de 'Taula Parada' a partir de la visita a l'establiment que regenta Neus Forteza-Rey, on hi trobareu una carta ben assortida i vins de les distintes zones productores de Mallorca
Un orgullós Gabi Lucas recollint el guardó que l'acredita com el millor sommelier /cedida

Gabriel Lucas Dimmock: “És un èxit que culmina un dels meus objectius personals com a sommelier”

Comparteix
El recentment nomenat millor sommelier de l'Estat defensa la cultura de l'esforç per anar assolint metes
Santa Catarina s'estrena en el món dels esdeveniments amb unes jornades de networking/Cedida

Santa Catarina, seu de debats empresarials on hi presenta els seus primers vins

Comparteix
El celler estrena espai per organitzar esdeveniments | La seva experiència es posa com a exemple de ressorgiment empresarial
El cicle 'Tasta la Serra' continua fins el novembre | cedida

La tardor convida a tastar la Serra de Tramuntana

Comparteix
S'organitzen uns recorreguts enogastronòmics per difondre la riquesa del producte de la comarca coincidint amb el desè aniversari de la seva proclamació com Patrimoni de l’UNESCO