La Menorquina i Licors Biniarbolla sorprenen el mercat local amb el llançament d’un producte que reinterpreta la típica pomada menorquina en format push-up
Amb la mirada posada a convertir-se en Regió Mundial de la Gastronomia, l'illa fa una crida respecte del seu receptari històric així com dels pagesos i pescadors
El celler de Sant Lluís prepara un esdeveniment a les seves vinyes i enceta un programa d’experiències durant tota la temporada per gaudir del vi de diferents maneres
La cuina del xef Artur Martínez serà la protagonista de les quartes jornades "Binissaida Gastronòmica" que tindran lloc aquest cap de setmana amb una exaltació del producte
El conseller Joan Simonet ha signat la protecció nacional transitòria d’aquesta IGP, la primera denominació protegida reservada a olis d’oliva ecològics de l'Estat
El formatge, el vi, la mel o l’oli es converteixen en protagonistes d’una campanya de promoció del producte local amb tastos gratuïts a diferents establiments hotelers de Menorca
La desena Mostra De Vins Menorca tanca una edició especial amb record de cellers participants i més d’un miler d’assistents entre restauradors i aficionats al món del vi