Actualitat

HORECA ha estat punt de trobada dels productors agroalimentaris/Cedida

Tanca HORECA amb les perspectives d’una bona temporada

Comparteix
Els participants han constatat les bones sensacions que acompanyen aquest 2022, un punt i apart rere la Covid
Miquel Montoro, en una imatge recent | ACB

Montoro sobre el cas macrogranges: “L’important és cuidar bé les vaques”

Comparteix
El pagès mallorquí diu la seva en relació a la polèmica originada per unes declaracions del ministre Garzón
Jaime Gual, de Carbón Moreno d'Alcúdia, millor tirador de cervesa de Balears | Estrella Galícia

El millor tirador de cervesa de les Balears

Comparteix
Jaime Gual ha destacat entre els setze aspirants que competien al concurs organitzat Estrella Galicia en el marc de la fira Horeca
Reunió de la Federació de Cooperatives amb la presidenta | CAIB

Les Cooperatives agro-alimentàries de Balears demanen compromís al Govern

Comparteix
Aquest dilluns s'han reunit amb la presidenta Francina Armengol i amb la Consellera d’Agricultura, Mae de la Concha, per a tractar les qüestions que més preocupen el sector
Visita de la consellera De la Concha a HORECA | CAIB

De la Concha encoratja el canal HORECA a prioritzar el producte local

Comparteix
La consellera ha assistit aquest dilluns a la inauguració de la cinquena edició de la fira
Les cabres assilvestrades es mengen tot el verd que troben indiscriminadament /Cedida

Les cabres salvatgines, un perill per l’ecosistema de les Illes

Comparteix
La tesi doctoral de Miquel Capó Servera detecta l’impacte d’aquesta espècie herbívora introduïda sobre les comunitats vegetals pròpies de les Illes Balears
Convocada la mesa de l'oli d'oliva per tractar temes de la nova PAC | CAIB

La nova PAC premiarà pràctiques sostenibles en el sector de l’oli d’oliva

Comparteix
El ritme de comercialització de l’oli de Mallorca i Eivissa es recupera
Rafa Nadal inaugura el Restaurant Roland-Garròs a la seva acadèmia | Acadèmia

Rafa Nadal inaugura el Restaurant ‘Roland Garros’ dins l’Acadèmia

Comparteix
Ambientat en el torneig "fetitxe" del tenista manacorí, ofereix un menú saludable elaborat per l'equip de cuiners i nutricionistes de l'Acadèmia

La coca de garrova i taronja del pastisser Lluís Pérez serà el Tianet

Comparteix
El pastís ha guanyat tant la votació popular com la del jurat i es convertirà en el dolç de les festes de Sant Sebastià
Selecció de llibres de vi, per Antoni Bennàssar

Cinc llibres de vi que no us podeu perdre

Comparteix
Donen una imatge de la diversitat de cares del vi, diu Antoni Bennàssar qui n'ha fet la selecció