Mallorca

Les varietats autòctones a Londres de la ma de Selva Vins/cedida

Selva Vins posa el peu a Raw London i presenta les varietats autòctones

Comparteix
Carlos Rodríguez Furthmann afirma que es va inspirar en aquesta trobada dels vins naturals i de mínima intervenció per crear el celler
L'edició del concurs de 2021 va ser un èxit de públic, que enguany ja sense restriccions, es vol repetir/Cedida

Torna el concurs de glosat sobre la vinya i el vi de Jaume de Puntiró

Comparteix
Dia 17 de juny s'escenificarà el concurs i el combat de glosat improvisat
Miquel Montoro en una imatge recent | Youtube

Miquel Montoro entra a la cuina i ensenya a fer oli picant

Comparteix
El pagès mallorquí comparteix alguns trucs per macerar l'oli d'oliva local
La família que hi ha darrera Son Jover: Margalidata Villalonga, Antoni Llompart, Antoni Seguí i Margalida Seguí/Cristina Ortega

Son Jover, exemple de ramaderia i producció de formatge ‘eco’

Comparteix
La família Segui Villalonga defensa la gestió a l'antiga per assegurar el futur de l'explotació
A la reunió hi assistiren alguns cellerers como José Luis Roses (Bodegas José L. Ferrer) i Fernando Sampol (Son Vich de Superna)/CAIB

Bodegas José L. Ferrer acull la Fundació Impulsa per parlar de circularitat

Comparteix
Queserías Menorquinas se suma al Patronat de la Fundació, entre altres empreses
Andreu Oliver, de Can Majoral, l'investigadora Margalida Gomila i Araceli Servera, de Can Ribas a l'aula dEnologia durant la presentació/Cedida

Com fer vins mallorquins únics amb llevats autòctons

Comparteix
Un estudi de l'UIB i els cellers Can Ribas i Can Majoral ha permès caracteritzar aquests llevats que singularitzen els vins de Mallorca
Cladera vol que les finques de la Serra, com Es Collet a Estellencs, tornin a la vida/CIM

Recuperar l’activitat agrària a les finques de la Serra de Tramuntana

Comparteix
El Consell de Mallorca posa en marxa un projecte per incentivar el consum del producte local a la restauració i l'hostaleria
Les etiquetes de Guillem Nadal fan encara més especial aquest Blanc Selecció 20221, de Toni Gelabert/cedida

Guillem Nadal firma l’etiqueta del nou Blanc Selecció de Toni Gelabert

Comparteix
El cellerer de Manacor presenta un vi que just surt al mercat quan l'anyada és excel·lent
Els influencers sense escrúpols entren als sementers fent malbé el sembrat/Joan Socies

Els ‘influencers’, la nova plaga del camp de Mallorca

Comparteix
Els pagesos es queixen que buscant fotos 'cool', entren als sementers i fan malbé els sembrats
El centre agrícola de 5.000 metres quadrats pel qual passaran fins a 8 milions de quilos de producte local i de Quilòmetre 0 a l'any/Cedida

Terracor inaugura un centre agrícola per la distribució de producte local

Comparteix
L'empresa mallorquina aposta per la innovació agrària amb aquest centre neuràlgic en el cor de l'illa