Balears Vadevi
Mallorca

Mallorca

L'aglà es consumia com a font de proteïna fins els anys 60 del segle passat, a Mallorca/Cedida

A la recerca de l’aglà més dolç

Comparteix
Nou projecte de Varietats Locals que pretén recuperar el consum del fruit de l’alzina
La formació dels alumnes de Vitivinicultura comença a donar fruits/cedida

Maria Enganxa i Tòfol Colom, els primers vins de l’IES Felanitx

Comparteix
Els alumnes de la FP Agrària s'han inspirat en dos personatges llegendaris per les seves primeres elaboracions
El panell de tast ha sotmès els vins a examen/DO Binissalem

L’anyada 2020 de la DO Binissalem treu bona nota a l’examen de qualitat

Comparteix
Els cellerers es mostren confiats en el bon resultat d'aquesta nova anyada/Cedida

Les novetats de la DO Pla i Llevant debuten al Valparaiso

Comparteix
La presentació de l'anyada 2021 va obtenir bona resposta de públic, que va exhaurir les places disponibles
Pere Calafat sosté la botella de Buc, un dels vins emblemàtics de Jaume de Puntiró/Cedida

El Buc de Jaume de Puntiró fa vint anys

Comparteix
El celler dels germans Pere i Bernat Calafat ho celebra amb una reunió d'amics entorn la música i la poesia
El xef de l'AOVE Dani G. Peinado ha dirigit el tast/DO Oli de Mallorca

Oli de Mallorca i el xef Dani G. Peinado promocionen l’oli de qualitat

Comparteix
La DO i la delegació balear de la Selecció Nacional de Cuina de Competició han signat un conveni de col·laboració per promocionar el segell de qualitat dins i fora de l'illa
Amb els ulls tapats, els participants hagueren de percebre el vi a través dels altres sentits/Cedida

Pla i Llevant organitza un ‘tast a cegues’ per a l’ONCE

Comparteix
Una experiència que ha permès mostrar com capten l'ambient les persones amb deficiència visual
Un moment de la visita a les instal·lacions de Blanca Terra/Cedida

Blanca Terra, en el camí de la vinya ecològica i l’enoturisme

Comparteix
El celler de Montuiri explora noves maneres de fer més ferm el negoci
Magdalena Mesquida

Magdalena Mesquida: “És vital començar per la creació de marca”

Comparteix
La presidenta de Vi de la Terra Mallorca detalla els projectes immediats i les línies que marcaran el seu mandat
 Joan Mayol sosté que l'olivar encaixa en la política de sostenibilitat que promou la PAC/Nele Bendgens

Joan Mayol: “La rendibilitat de l’oli passa per una demanda suficient”

Comparteix
El president d'Oli de Mallorca analitza els avantatges de la nova PAC i avança les claus pel futur del sector