Mallorca

Els cellerers es mostren confiats en el bon resultat d'aquesta nova anyada/Cedida

Les novetats de la DO Pla i Llevant debuten al Valparaiso

Comparteix
La presentació de l'anyada 2021 va obtenir bona resposta de públic, que va exhaurir les places disponibles
Pere Calafat sosté la botella de Buc, un dels vins emblemàtics de Jaume de Puntiró/Cedida

El Buc de Jaume de Puntiró fa vint anys

Comparteix
El celler dels germans Pere i Bernat Calafat ho celebra amb una reunió d'amics entorn la música i la poesia
El xef de l'AOVE Dani G. Peinado ha dirigit el tast/DO Oli de Mallorca

Oli de Mallorca i el xef Dani G. Peinado promocionen l’oli de qualitat

Comparteix
La DO i la delegació balear de la Selecció Nacional de Cuina de Competició han signat un conveni de col·laboració per promocionar el segell de qualitat dins i fora de l'illa
Amb els ulls tapats, els participants hagueren de percebre el vi a través dels altres sentits/Cedida

Pla i Llevant organitza un ‘tast a cegues’ per a l’ONCE

Comparteix
Una experiència que ha permès mostrar com capten l'ambient les persones amb deficiència visual
Un moment de la visita a les instal·lacions de Blanca Terra/Cedida

Blanca Terra, en el camí de la vinya ecològica i l’enoturisme

Comparteix
El celler de Montuiri explora noves maneres de fer més ferm el negoci
Magdalena Mesquida

Magdalena Mesquida: “És vital començar per la creació de marca”

Comparteix
La presidenta de Vi de la Terra Mallorca detalla els projectes immediats i les línies que marcaran el seu mandat
 Joan Mayol sosté que l'olivar encaixa en la política de sostenibilitat que promou la PAC/Nele Bendgens

Joan Mayol: “La rendibilitat de l’oli passa per una demanda suficient”

Comparteix
El president d'Oli de Mallorca analitza els avantatges de la nova PAC i avança les claus pel futur del sector
Roc Gramona impartint una de les classes de poda de respecte | cedida

Els viticultors de Pla i Llevant es posen al dia amb Roc Gramona

Comparteix
Ha fet un curs de tres dies organitzat per l’Acadèmia de Poda de Respecte que ell mateix dirigeix
La tortada Real del Fornet de la Soca, farcida d'ametlla de Mallorca, una recepta del segle XVII | Fornet de la Soca

Ametlla de Mallorca, un superaliment que determina el paisatge

Comparteix
Coincidint amb el Dia Mundial de l'Ametlla, el Consell Regulador posa en valor aquest producte bàsic en la tradició gastronòmica mallorquina en col·laboració amb el Fornet de la Soca
Aram Ortega ha fet la seva primera compareixença pública a HORECA, fa uns dies | CAIB

Aram Ortega: “Cal una estratègia comuna per promoure el producte local”

Comparteix
El nou director general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària es mostra obert a escoltar el sector agroalimentari per recuperar la sintonia