Mallorca

Bodega Vidal Serra, els joves demanen pas

Comparteix
Els germans Josep i Rafel presenten els primers vins, després de quatre anys de feina

Bodega Nacra es promociona a través del blogTrip ‘Som de Mallorca’

Comparteix
La malvasia d’Hipólito Medrano ha maridat amb la proposta gastronómica del xef Joan Marc amb motiu de la presentación de 'Visit Inca'
Vins de Miquel Oliver, de Petra | cedida

La cuina d’en Miquel Calent s’avé amb els vins de Miquel Oliver, de Petra

Comparteix
El darrer cap de setmana de maig l’estrella dels maridatges de la DO Pla i Llevant a Can Calent han estat els vins que ha presentat la cellerera Pilar Oliver

Maria Solivellas centra l’atenció de Madrid Fusión en la cuina i el producte efímer de Mallorca

Comparteix
La xef de Ca Na Toneta s'enduu a la principal mostra gastronòmica d’Espanya la segona "col·leccio" de vins Majorque Nouveau
Medalles del concurs internacional Bacchus

Els vins mallorquins destaquen un any més als premis Bacchus 2021

Comparteix
Ors i Plates per cellers de la DO Pla i Llevant i de Vi de la Terra Mallorca

Jaume de Puntiró arrodoneix el 40è aniversari entre matemàtiques i vins

Comparteix
Pep Lluis Pol desvetllerà la màgia que hi ha darrere aquesta xifra i la seva relació amb el celler tot recordant Ramon Llull

A Mallorca, hi havia ganes de ‘Wine Days’

Comparteix
La DO Binissalem en fa un balanç molt positiu per l'èxit de participació que consolida la iniciativa dins l'estratègia enoturística de l'illa

Vi de la Terra Mallorca tria els vins que els representen aquest 2021

Comparteix
Un tast a cegues protagonitzat per sommeliers reconeguts i premsa especialitzada ha decidit enguany els vins que s'embotellaran amb el logo de l'IGP
Infografia - Viatge enogastronòmic amb Baleària | Jordi Català

Gaudint de les essències enogastronòmiques de Mallorca amb Baleària

Comparteix
La naviliera, que ofereix connexions a diari entre Barcelona, el Port de Palma i Alcúdia, convida a gaudir d'un maridatge mallorquí a base d'arròs brut i una copa de Callet de Can Majoral

La vinya és el “restaurant” més segur, en temps de pandemia

Comparteix
Bàrbara Mesquida transforma la vinya de Son Porquer en un espai enogastronòmic