Mallorca

El propietari del celler, Nadal Galmés, acompanyà Jaume Alzamora, en la visita/Cedida

Bodega Es Gallicant s’afegeix a la campanya “Amb el Producte de Mallorca”

Comparteix
Els vins del celler de Campos formaran part dels lots de producte local que promociona el departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca
'Divendres de vins' a l'Urban Hostel Hotel de Mallorca | Paquita López

Èxit de convocatòria als tastos de vins mallorquins de l’Urban Hostal Hotel

Comparteix
Aquest divendres protagonitzarà la sessió en Pere Calafat, de Jaume de Puntiró
Broncano i Montoro, al tractor del pagès mallorquí | IG

David Broncano se suma a la ‘moda de l’estiu’ i es fotografia amb Miquel Montoro dalt del tractor

Comparteix
L'humorista, el pagès i Arturo Valls van compartir una vetllada i sopar a Mallorca
La llampuga, un peix blau que s'ha vist revaloritzat darrerement /CAIB

És temps de llampuga, la reina de les tempestes d’estiu

Comparteix
Els mallorquins no entendríem la gastronomia estiuenca sense un bon plat de llampuga amb pebres
Tot cercant els llevats que treuen el millor del raïm quan es fa el vi/Cedida

A la recerca dels llevats específics per Mallorca

Comparteix
Un estudi de la UIB ha seleccionat poc més d'una dotzena de llevats autòctons per millorar i caracteritzar el vi fet a l’illa
Finca Son Bordils

Els tres cellers preferits pels visitants que van a Mallorca

Comparteix
Pas de l'estat sòlid a líquid del raïm a la Bodega Oliver Moragues | captura

[vídeo] El pas de sòlid a líquid, així és el so de la vinificació

Comparteix
El celler mallorquí Oliver Moragues, d'Algaida, comparteix un vídeo on s'hi escolta el pas de l'estat sòlid a líquid del raïm
Verema 2021 a Can Vidalet

Imatges de verema 2021 als cellers mallorquins

Comparteix
La gatzolla de Can Ordines ha esdevingut símbol del vinyòvol i s'obsequia al vermador/a que dóna el sus de la collit del Pla i Llevant/Can Ordinas

La gatzolla, el ganivet emblemàtic del vinyòvol mallorquí

Comparteix
És l’obsequi que s'enduu el veremador/a que cada any protagonitza la cerimònia del tall del primer raïm de la DO Pla i Llevant
Foto d'inici de verema 2021 a la DO Binissalem | cedida per DO

Comença la verema a la DO Binissalem en un any molt marcat per la climatologia

Comparteix
Es preveu una davallada en la producció de raïm i un menor volum d’elaboració de vi, fet que incidirà sobre les existències de vi als cellers, encara elevades degut als efectes de la Covid‐19