Eivissa

Sofrit pagès | Foto cedida pel Consell d'Eivissa

Sofrit pagès i blanc d’àmfora de Can Rich, el maridatge eivissenc perfecte a bord de Baleària

Comparteix
Se modifica el sistema d'ajudes per agilitar la seva tramitació/Cedida

‘Sabors d’Eivissa’, ara en format televisiu

Comparteix
La TEF emetrà aquest dimarts 14 de setembre el primer dels vuit capítols que preveu l'emissió
Noves instal·lacions del Molí Sant Miquel | cedida

El molí de pedra de Sant Miquel ja permet moldre el blat xeixa a Eivissa

Comparteix
Fins ara, el producte es portava a València perquè l'eivissenc necessitava algunes millores
Nova Web del Consell d'Eivissa

El Consell d’Eivissa estrena pàgina web

Comparteix
Can Rich, celler d'Eivissa | E.V.

Can Rich, la singularitat del paisatge d’Eivissa embotellat

Comparteix
Paisatge de vinyes del Projecte eivissenc Ojo de Ibiza

Eivissa preveu enguany una bona campanya de verema

Comparteix
Guardonats per l'Acadèmia de Gastronomia de les Pitiüses | Consell d'Eivissa

Sabors d’Eivissa recull un premi a la promoció del producte local

Comparteix
També premien els restaurants Es Ventall i Es Caló, i el xef Pau Barba de Can Domo
Cartell de la xerrada i sopar islàmic que organitza la 'Tríada Mediterrània a l'Eivissa Antiga'

Jornada islàmica a la ‘Tríada Mediterrània a l’Eivissa Antiga’

Comparteix
Campanya 'Això sí' d'Eivissa | Consell d'Eivissa

Eivissa i PIMEEF invertiran 150 mil euros en promoció del producte local

Comparteix
S'aposta per la formació i la difusió a consumidors i professionals en relació amb els productes i la gastronomia, amb un enfocament en la salut i la sostenibilitat
Patata vermella eivissenca | Foto: Turisme d'Eivissa

La recuperació de la patata roja a Eivissa, i altres històries de l’horta d’estiu

Comparteix